INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 0-3

VIDEO Max Allegri s-a resemnat după 0-3 cu Real Madrid: "E aproape imposibil" » Ce spune antrenorul lui Juventus despre Cristiano Ronaldo

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 09:33

Real Madrid s-a impus cu 3-0 pe terenul celor de la Juventus, în turul sferturilor de finală ale UEFA Champions League, grație golurilor marcate de Cristiano Ronaldo, care a reușit o dublă, și de Marcelo.

Massimiliano Allegri, antrenorul lui Juventus, a vorbit despre jocul prestat de elevii săi și despre șansele de calificare în semifinale Ligii Campionilor.

"Este greu de digerat acest rezultat. Echipa mea a jucat bine în prima repriză, chiar în prima oră. Cred că am evoluat mai bine ca în finala de anul trecut.

Nu am ce să le reproșez jucătorilor mei. Am jucat cu o echipă extraordinară, am jucat în fața celui mai bun jucător din lume. Acum ne gândim la viitor și la campionat. Când joci în fața unei astfel de echipe, cu asemenea jucători, trebuie să ai parte și de noroc. Trebuie să speri să-l prinzi pe Ronaldo într-o zi proastă.

Vom merge la Madrid ca să ne facem jocul. Îmi pare rău că am luat golul trei. Trebuia să menținem acel 0-2 și să facem un joc excepțional la Madrid. Acum e aproape imposibil să întoarcem scorul", a spus tehnicianul lui Juventus potrivit Gazzetta dello Sport.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Citește și: Primele cuvinte ale lui Cristiano Ronaldo după seara magică din Ligă » Cum a răspuns Zidane la întrebarea "Care gol e mai frumos? Al tău sau al lui"

Citește și: Golul lui Cristiano Ronaldo a incendiat internetul! Avalanșă de reacții tari și poante în online :)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează