INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  RECORD

VIDEO » Mesajul lui Lionel Messi după ce a devenit cel mai bun marcator din istoria Uefa Champions League

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 12:10

Lionel Messi a marcat un hat-trick în victoria Barcelonei cu Apoel Nicosia, 4-0, şi a devenit cel mai bun marcator din istoria Uefa Champions League, cu 74 de goluri.

"Sînt foarte fericit. Este fantastic să îl depăşesc pe Raul şi să deţin acest record într-o asemenea competiţie, dar importantă a fost victoria. Am făcut o partidă foarte bună. Vrem să continuăm şi să cîştigăm trofeul. Meciul cu PSG va fi unul foarte greu", a declarat Messi pentru site-ul Uefa.

Şi Luis Enrique, antrenorul Barcelonei, l-a lăudat pe argentinian.

"Messi este cel mai bun jucător din istorie. Va continua să surprindă lumea şi în următorii ani", a declarat tehnicianul catalanilor.

VEZI AICI VIDEO CU GOLURILE LUI MESSI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
rsalexander
rsalexander  •  26 Noiembrie 2014, 18:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asta nu pricepe tartacuta ta obosita, ca nu e vorba doar de "un simpu record", ci de cel mai mare marcator din ISTORIA competitiei supreme din europa, adica Uefa Champions League. Asa ca sa nu mori proasta, te anunt ca Messi a batut aseara vreo 5 recorduri diferite, dar dupa cum prea bine vedem, nu a facut nimeni articole despre ele, deci nu-ti mai pune intrebari stupide..

zurix
zurix  •  26 Noiembrie 2014, 13:46

AS fi inteles aceasta frenezie messiana daca jucatorii s-ar fi retras, dar si messi si Ronaldo in continuare joaca! O sa faceti un articol de fiecare data cand unul dintre ei doboara recordul celuilalt? Aveti un om platit in plus la redactie sa stea sa contorizeze si sa arunhce un articol bine documentat si scris doar despre acest subiect? Sunt curioasa, de aia intreb.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Noiembrie 2014, 12:09

S-a mai marcat vreun gol la cabine? Ca pe teren a fost 0-4.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează