INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG 6-1 (6-5 LA GENERAL)

VIDEO Miracolele chiar există! Victoria fabuloasă a Barcelonei a adus aminte de alte 5 comeback-uri de senzație din Ligă

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 09 martie 2017 01:30

Barcelona a izbutit aseară cel mai bun meci din ultimii ani, reușind să o elimine pe PSG cu 6-5 la general, în ciuda faptului că pierduse manșa tur cu 0-4.

Catalanii s-au impus cu 6-1 pe Camp Nou, reușind astfel să scrie o nouă pagină de glorie în istoria celei mai galonate competiții europene intercluburi. 
VIDEO cu golurile partidei de pe Camp Nou

Isprava uluitoare lui Messi&co a adus aminte de alte comeback-uri incredibile reușite în Liga Campionilor în ultimii 20 ani. 

monaco - real madrid, 2004

Real Madrid câștigase în 2004 prima manșă a sfertului de finală cu Monaco cu 4-2 și părea ca și calificată în semifinale.

Francezii au revenit însă incredibil în manșa retur. Cu un Ludovic Giuly în zi mare, monegascii s-au impus cu 3-1 pe teren propriu și i-au trimis pe madrileni acasă.

deportivo la coruna - milan, 2004

Tot în 2004, tot în sferturile de finală, Deportivo La Coruna reușea una dintre cele mai mari surprize ale deceniului trecut, eliminând-o din competiție pe AC Milan, o forță la acea vreme.

Rossonerrii s-au impus în tur cu 4-1, dar spaniolii au reușit un meci retur de vis, câștigând cu 4-0 pe Riazor și calificându-se în premieră în semifinalele Ligii Campionilor.

CHELSEA - NAPOLI, 2012

După ce a pierdut cu 1-3 manșa tur din optimile Ligii din 2012 cu Napoli, Chelsea mai păstra doar șanse matematice la calificare, iar jocul londonezilor nu le dădea prea mari șanse să creadă într-o revenire.

Totuși, albaștrii s-au impus în retur cu 4-1, Chelsea reușind chiar să câștige Liga în acel an, după alte două întâlniri dramatice, cu Barcelona în semifinale și finala cu Bayern, decisă la penalty-uri.

 LIVERPOOL - AC MILAN, 2005

Finala Champions League din 2005, disputată la Istanbul, va rămâne un alt reper important din istoria acestei competiții.

Condusă cu 0-3 de către AC Milan la pauză, Liverpool a egalat la finalul celor 90 minute și a trimis partida în prelungiri.

Soarta finalei s-a decis însă la penalty-uri, acolo unde cormoranii s-au impus după o loterie dramatică. 

MANCHESTER UNITED - BAYERN MUNCHEN, 1999

O altă finală celebră este cea din 1999, dintre Manchester United și Bayern Munchen, disputată chiar pe Camp Nou.

Bavarezii erau la conducerea partidei în minutul 90 și nu se așteptau ca peste doar câteva minute să vadă cum trofeul merge în Anglia.

United a revenit incredibil în prelungiri, egalând prin Teddy Sheringham și reușind golul victoriei izbăvitoare în ultimele secunde alte partidei, prin norvegianul Ole Gunnar Solskjaer.

Save

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
pedro_nr1
pedro_nr1  •  09 Martie 2017, 20:46
Postat de robertino2 pe 09 Martie 2017, 08:57

M-am uitat pe comentariile de aseara. Incredibil cat de multi pro.sti, cre.tini, exista in tarisoara noastra. Sa spui ca a fost meci aranjat, sa spui ca a fost meci ca la Scornicesti. ***, la 3-1 au fost 2 ocazii de singur cu portarul, se facea 3-2 si gata. Si la meci aranjat nu se da gol in ultima secunda , ***!

Din pacate chiarv exista si sunt foarte multi ! De bolovani nu ducem lipsa ... si ne mai intrebam de ce tarisoara noastra merge cum merge ... pai cu asa bolovani cum vrei tu sa progresezi ???

mariuss72
mariuss72  •  09 Martie 2017, 09:06

Ca fan Real Madrid pot sa spun doar jos palaria Barcelona! Asta e frumusetea fotbalului, in povesti din astea.

robertino2
robertino2  •  09 Martie 2017, 08:57

M-am uitat pe comentariile de aseara. Incredibil cat de multi pro.sti, cre.tini, exista in tarisoara noastra. Sa spui ca a fost meci aranjat, sa spui ca a fost meci ca la Scornicesti. ***, la 3-1 au fost 2 ocazii de singur cu portarul, se facea 3-2 si gata. Si la meci aranjat nu se da gol in ultima secunda , ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează