INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - ŞAHTIOR 0-7

VIDEO Mircea Lucescu face praf arbitrajul: "Nemţii au primit un cadou. Echipele mari sînt ajutate"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 11:02

Bayern Munchen a umilit-o pe Şahtior Doneţk, scor 7-0, în returul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, iar nemţii vor merge mai departe în competiţie.
Eliminarea lui Kucher din minutul 3, după un fault în careu, a cîntărit greu în jocul formaţiei ucrainene, iar Mircea Lucescu a atacat dur arbitrajul lui William Collum. VIDEO

"Nu cred că Bayern Munchen avea nevoie de un astfel de ajutor după două minute de joc. Chiar dacă a fost sau nu penalty, mingea ieşise din teren, atacantul şi-a prelungit-o mult. Acea intrare nu era de cartonaş roşu pentru nimic în lume.

Din momentul acela tot ce am pregătit s-a dat peste cap. În acel moment cred că trebuia să avem în teren 10 nemţi, nu brazilieni. Am pierdut acolo unde ei au fost foarte puternici, disciplină de joc, disciplină tactică. Apoi a venit şi golul doi, dar cel care a pus echipa la pămînt a fost al treilea gol cînd Srna era în afara terenului de joc.

Scorul este clar, la fel diferenţa de valoare. Vor cîştiga anul acesta competiţia. Noi nu avem nici o justificare, dar supărarea mea este, ca de fiecare dată, aceea că echipele mari sînt mereu ajutate. Nu a fost de roşu la faza penalty-ului, era în lateral. A fost un cadou pe care arbitrii l-au oferit lor”, a spus Lucescu la conferinţa de presă.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (107)
thedronius
thedronius  •  13 Martie 2015, 12:02
Postat de rsalexander pe 12 Martie 2015, 16:16

Totusi, daca se intampla sa fie o greseala in favoarea Barcei cum s-a intamplat cu voi, erati toti cu UEFALONA-n gura. Asa, gasim scuze, cum ca n-aveau sigur nici o sansa, ca 1-0 din min 3. etc.

Lucescu ar trebui sa ia rezumatul cu golurile si sa vada pe cine a pus in poarta... sa mai lase arbitrajele ca devine din ce in ce mai pe/nib/il. Cred ca se descurcau mult mai bine Matache sau Traian Marc decat ala. Apoi sa ia rezumatul de la Chelsea - PSG si poate vede si el cum joaca o echipa cu pretentii. Nu l-am vazut pe Ibrahimovic sa se lamenteze cum se lamenteaza marele Lucescu.

conicor2008
conicor2008  •  12 Martie 2015, 21:52

Hai sa incercam sa fim un pic seriosi, "bre" nea Mircea! Altfel, iar incep nemtzii astia sa ne vorbeasca turceste, zicandu-ne "siCtiR bre"! si nemtzescul "tZiGoiner"!! Daca si la 7-0 tot arbitrii sunt de vina.... Si PSG a jucat in 10, dar a facut 2-2 la Chelsea. Si matale ai avut om in plus acasa, dar nu prea tin minte sa le fi dat 7 nemtilor, nici macar jumate! Sau deloc, nimic, nula?

schwartz69
schwartz69  •  12 Martie 2015, 20:27

imi pare rau pt Lucescu, dar s-o lase mai moale cu arbitrii ! in fond si PSG a jucat in 10 !!! nu e normal sa iei 7 daca ai pretentii ca esti echipa ! au avut ghinion doar ca ... au jucat cu Bayern, care cred ca da intre 7 si 10 lejer oricarei echipe din estul Europei ! iar daca ma gandesc ca n-a jucat nici Roben , chiar au scapat lejer :))))))

Vezi toate comentariile (107)
Comentează