INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - JUVENTUS 1-3

REAL MADRID - JUVENTUS 1-3 // VIDEO Monstruos! Ronaldo a marcat golul care o duce pe Real Madrid mai aproape de o nouă Ligă » Și-a îmbunătățit și un record incredibil!

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 aprilie 2018 00:11

Cristiano Ronaldo, 33 de ani, nu a avut cea mai bună evoluție în returul cu Juventus (1-3, 4-3 la general), dar a fost din nou omul potrivit la locul potrivit. A finalizat fără emoții lovitura de pedeapsă din minutul 90+8 și a calificat-o pe Real Madrid în semifinalele Ligii Campionilor.

Totodată, portughezul și-a menținut intact recordul incredibil pe care îl are în Liga CampionilorPână la duelul de pe "Bernabeu", Ronaldo avea 10 meciuri consecutive cu gol în Liga Campionilor, record unic în istoria fotbalului, îmbunătățit în această seară.

Portughezul a marcat în fiecare din ultimele 11 partide europene ale madrilenilor. În total, nu mai puțin de 17 goluri. Recordul își are originile tot dintr-un meci cu Juve, finala Ligii de anul trecut, când a reușit o "dublă".

Cum Real s-a calificat în semifinalele Ligii, recordul lui Ronaldo are șanse mari să capete proporții!

15 goluria marcat Ronaldo în actuala ediție a Ligii, la numai 3 distanță de recordul personal și al competiției

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
10153808081703374
Peter Tudosio  •  12 Aprilie 2018, 12:51

@hermesvenus ma gelos pprost, e mare lucru sa te califici 3 ani la rind in SEMI la CL, mai ales cind nu mai ai sanse la La Liga!! Ce stie un loser ca tine ce inseamna sa fii cistigtor, sa ai 33 de ani , 300 de milioane de dolari si tot sa iubesti fotbalul si sa cistigi atit de mult!!! In plus, iddiot orb, a fost 100% penalti perfect, Lucas era in FATZA fundasului gata sa inscrie, la 3 metri de poarta!~ Apoi a venit luptatorul MMA si la luat cu fulgi cu tot!! De fapt ala trebuia eliminat cu 20 de minute mai devreme, numai faulturi grosolane a facut, 3 la CR!! daca tot vorbesti de cartonas!! Vezi de ce au inventat astia 'slow motion' ***, ca sa vada si orbi gelosi ca tine clar penaltiul!!!! LOSER!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hermesvenus
hermesvenus  •  12 Aprilie 2018, 11:34

Consider ca e foarte deplasat sa te bucuri in halul asta, ca ai pierdut acasa cu 1-3 , dupa un penalty discutabil !!!!!!!!! Si unde e cartonasul galben ?

digei
digei  •  12 Aprilie 2018, 09:51

A fost penalty dar multi nu l-ar fi dat fiind in min 93, mai ales in Italia acolo unde Juventus e copilul rasfatat al arbitrajelor de cand ii stiu. Cred ca le-a cazut greu, nu-s obisnuiti dar poate este mai bine asa, sa vada si ei cum e sa te simti furat ca-n codru adica cum se simt adversarele lor de traditie din campionat.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează