INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARSENAL - LUDOGOREȚ 6-0

VIDEO Moți, făcut "sanie" de Alexis, care a reușit golul serii! Meci groaznic pentru bulgari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 octombrie 2016 23:56

Cosmin Moți a început ca titular partida lui Ludogoreț de pe terenul lui Arsenal.

Fundașul român chiar a avut o intervenție excelentă în primele minute, când a respins o minge periculoasă din fața porții.

A fost depășit fără probleme de Alexis Sanchez în minutul 12, când starul lui Arsenal l-a întors pe român și a trimis o scăriță de toată frumusețea, care s-a oprit în plasă. VEZI VIDEO!

A fost doar primul dintr-o serie horror pentru bulgari. Meciul s-a terminat 6-0, după Sanchez mai înscriind Walcott, Oxlade-Chamberlain și Ozil - de trei ori.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (31)
may47
may47  •  20 Octombrie 2016, 19:56

moti trebuia sa stea in poarta ! si sa ia si peluza cu numele lui acolo!

fangigi
fangigi  •  20 Octombrie 2016, 18:49

Articolul asta imi aduce aminte de zicala ca pana nu e si fudul, prostul nu e prost destul! Macar Moti joaca iar in grupele CL, pe cand becalistii au fost facuti "sanie" de niste turci anonimi in competitia loserilor!

andrei.f
andrei.f  •  20 Octombrie 2016, 14:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează