INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG

VIDEO Parisul recordurilor nebune și alte 5 cifre fabuloase » Echipa cu cele mai multe goluri din istoria Ligii: "PSG va juca finala"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2017 09:08

După victoria 7-1 cu scoțienii de la Celtic în ultima etapă, PSG a ajuns 24 de goluri în 5 meciuri, record all-time în grupele CL. Neymar, irezistibil, și-a regăsit jucăria preferată: 7 goluri și 8 assisturi în 6 meciuri împotriva lui Celtic Glasgow.

Acesta este Parisul vesel. Foarte vesel și periculos de bun, o avalanșă de fotbal agresiv, vertical, în viteză, cu goluri multe.

Celtic a crezut într-o minune, când Moussa Dembélé a deschis scorul în secunda 56 (niciodată PSG nu mai cedase atât de repede în Ligă). "Dar realitatea a venit în galop peste noi. Ne-a sufocat, ne-a copleșit", spune chiar marcatorul scoțienilor.

Vezi AICI rezumatul VIDEO

Trei peste Borussia

Reușita lui Dembélé a fost ca o mănușă aruncată roș-albaștrilor, care au reluat cursa recordurilor. După primul gol primit în actuala ediție de Champions, au înscris de șapte ori.

Și au acum 24 de goluri, trei peste precedenta performanță a competiției. Borussia avea 21 la finalul grupei 2016-2017, parizienii au 24 după 5 meciuri!

A punctat în fiecare meci

Neymar este un prinț în Parc. Încă două goluri, are 6 deja în acest sezon, punctând în fiecare partidă. Și se apropie de cea mai bună performanță. În 2015, a avut 10 goluri, însă la capătul unei întreceri integrale, cucerind trofeul cu Barcelona.
Miercuri, brazilianul s-a mai jucat o dată cu Celtic, jucăria sa preferată. În 6 meciuri împotriva campioanei Scoției, are 7 goluri și 8 pase decisive. 

  • 6 goluri diferență, cea mai clară victorie a Parisului în Liga Campionilor
  • 13 meciuri la rând fără eșec are PSG în grupe (10 victorii, trei remize)
  • 21 de goluri a marcat Cavani în toate competițiile, lider în Top 5 Europa în acest sezon
  • 151 de goluri a adunat Cavani la Paris în toate competițiile (216 întâlniri)
  • 9 goluri are Mbappé în Ligă, cel mai tânăr jucător cu această performanță (18 ani și 11 luni)

"Să fim modești și să recunoaștem că putem juca mai bine de atât, putem ameliora detaliile. Ar fi fost și mai bine fără acel gol primit"
Unai Emery, antrenor PSG

"Înfrângerea este amară, dar noi nu trebuie să fim dezamăgiți. Să admirăm această echipă. Aș fi surprins dacă PSG n-ar juca finala"
Brendan Rodgers, manager Celtic

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  24 Noiembrie 2017, 17:12
Postat de ucluj2011 pe 23 Noiembrie 2017, 09:38

PSG nu numai că o să joace finala , dar cred că o să o și cîștige. Singura echipă din Lume care ar putea să încurce PSG este marele REAL Madrid , cel mai galonat , cel mai celebru , cel mai nobil , cel mai extraordinar , cel mai CEL club din istoria fotbalului... slăvit fie-i numele. AMIN!!!

:))))))) al doilea dupa U, sa fim seriosi.

dilibau
dilibau  •  23 Noiembrie 2017, 12:36

Lumea uită că și după 4-0 cu Barcelona pe Parc de Princes „pesegeu” zburda de fericire, tot către finală...și știm cu toții cum s-a terminat. E adevărat, între timp au apărut Mbappé și Neymar, însă mai e mult până departe. CL e maraton, nu sprint, s-ar putea să îi lovească și pe ei o perioadă de stagnare ca pe Real după recordul de meciuri fără înfrângere sau după egalarea recordului de meciuri cu gol înscris.

sorin_gis07
sorin_gis07  •  23 Noiembrie 2017, 11:43
Postat de ucluj2011 pe 23 Noiembrie 2017, 09:38

PSG nu numai că o să joace finala , dar cred că o să o și cîștige. Singura echipă din Lume care ar putea să încurce PSG este marele REAL Madrid , cel mai galonat , cel mai celebru , cel mai nobil , cel mai extraordinar , cel mai CEL club din istoria fotbalului... slăvit fie-i numele. AMIN!!!

mai opreste-te fratica...ce ti-ai dat drumu asa...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează