INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - ANDERLECHT 5-0

VIDEO PSG a demolat-o pe Anderlecht, iar antrenorul lui Stanciu și Chipciu e sigur: "Asta s-ar întâmpla dacă acum s-ar juca finala"

Articol de - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2017 14:05

PSG a învins-o categoric pe Anderlecht, 5-0, în grupele UEFA Champions League. Hein Vanhaezebrouck, antrenorul lui Stanciu și Chipciu, are o favorită: "Dacă finala s-ar juca acum, Parisul ar fi campioană!".

Vanhaezebrouck a făcut haz de necaz după ce echipa sa a fost demolată: ”Marea diferență față de tur e că s-a jucat acum la Paris. La fiecare acțiune bună, PSG are 40.000 de fani în atac”.

PSG se luptă cu recordurile dacă n-are adversari în grupă. Anderlecht i-a fost din nou sac de box, încasând 5 goluri, cu unul mai mult ca la Bruxelles. De data asta cu alt antrenor, care parcă a ținut să arate că pentru "violeți" chiar contează mai mult derbyul cu Bruges, de duminică.

Vezi AICI VIDEO cu rezumatul meciului

Hein Vanhaezebrouck e convins însă că a pierdut marți (0-5) în fața marii favorite la cucerirea Ligii: "Dacă finala s-ar juca acum, PSG ar fi campioană. "Marea diferență față de tur e că am evoluat la Paris. La fiecare acțiune bună, ei au 40.000 de fani în atac".

Cifrele trupei lui Unai Emery confirmă. Liderul Franței are cel mai bun atac și cea mai ermetică apărare din Ligă. Nicio echipă n-a marcat 17 goluri în primele 4 partide în grupă, nici măcar în istoria competiției. Nimeni n-a păstrat după 360 de minute poarta închisă. Și niciun fundaș până la Kurzawa n-a semnat un hat-trick. 

53 de goluri a marcat PSG în toate competițiile acestui sezon, lider absolut în topul Europei

10 goluriau Cavani, Neymar și Mbappé în actuala Ligă, mai multe decât Barcelona și Bayern 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
utraian
utraian  •  01 Noiembrie 2017, 16:03

Repeti o fraza de 10 ori ca sa-ti iasa numarul de caractere mr. Scorpie? ???

onduku
onduku  •  01 Noiembrie 2017, 15:00

Ce gluma buna! :)) Altii au 80 de mii de fani iar PSG a intalnit-o pe Anderlecht.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează