INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  MANCHESTER CITY - STEAUA 1-0

VIDEO Reacție genială a lui Stanciu, înainte de meciul cu City: "E groasă rău dacă au făcut asta"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 25 august 2016 09:06

Steaua a pierdut și manșa retur cu Manchester City, scor 0-1, în partida disputată pe Etihad Stadium și a fost eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor cu scorul de 0-6 la general.

Cu două ore înainte de startul partidei, în momentul în care Steaua a ajuns la stadionul Etihad și a ieșit pentru a inspecta gazonul, microfoanele DolceSport au surprins reacția lui Nicușor Stanciu:

"E groasă rău la cât de scurt au tuns aștia iarba! Mai bine o lăsau mare, cum era aseară", i-a transmis căpitanul Stelei lui Alex Bourceanu.

Atenția lui Pep Guardiola în ceea ce privește gazonul pe care evoluează echipele sale este cunoscută. La meciul tur jucat de Bayern contra celor de la Atletico, în semifinalele Ligii Campionilor din sezonul trecut, spaniolul a cerut ca iarba de pe Vicente Calderon să fie măsurată.

 Stanciu a fost rezervă în returul cu Manchester City și a fost introdus pe teren în minutul 53, în locul lui Aganovici.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
triarius
triarius  •  26 August 2016, 15:17

Adevarul e ca, pentru trei sferturi din redactia gsp, replica e chiar geniala...

dass
dass  •  25 August 2016, 15:18

prețurile jucătorilor români sunt stabilite în funcție de visele patronilor...de ex jiji ză great, a visat f frumos,se făcea că fcsb a reușit „minunea de la manchester”,niculae stanciu marcând toate cele 7 goluri necesare întoarcerii rezultatului rușinos din tur,și nesperata calificare in grupele ucl...astfel prețul inegalabilului jucator român a explodat,coloșii Europei aruncând cu sume exorbitante,depășind astfel,la nici o lună,incredibila sumă record a transferului lui pogba la rivala lui city

craz1est
craz1est  •  25 August 2016, 13:39

Emisarii belgieni l-au rugat pe Guardiola daca poate taia gazonul scurt tocmai pentru a-l putea zari pe Nicusor cand are posesia. Au intampinat aceeasi problema la meciul cu Albania cand din cauza ierbii prea inalte, Stanciu nu s-a putut vedea nici la TV.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează