INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANGLIA

VIDEO Show cu Guardiola la City - Șahtior » S-a tăvălit pe jos și s-a luat cu mâinile de cap!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 septembrie 2017 10:34

Manchester City a învins cu 2-0 Șahtior în grupele Ligii Campionilor (VIDEO AICI), dar Guardiola n-a fost pe deplin mulțumit de desfășurarea evenimentelor.

Antrenorul de 46 de ani al englezilor a protestat vehement la un penalty neacordat de centralul portughez Manuel De Sousa în minutul 89. Sterling a căzut în careu, dar nu s-a fluierat nimic.

Pep Guardiola a reacționat nervos și s-a tăvălit pe jos, luându-se cu mâinile de cap:

City a marcat imediat totuși, prin același Sterling, din pasa lui Bernardo Silva (90). De Bruyne deschisese scorul în minutul 48.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  27 Septembrie 2017, 11:50

Dar la penaltyul clar pentru Sahtior care nu a fost acordat a zis ceva Pep ? ala primit si ratat de Kun a fost un fel de penalty de liga mamaliga. la ei in insula nu ar fi primit in vecii vecilor acel penalty de la un arbitru insular.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  27 Septembrie 2017, 11:38

Da la cel primit si ratat de Kun nu s-a tavalit?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează