INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CELTIC - PSG 0-5

VIDEO și FOTO Neymar a arătat că banii nu pot cumpăra și bunul-simț » Gest urât făcut de brazilian în fața unui debutant al lui Celtic în Ligă

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 12:12

Marți seara, Celtic a cedat categoric, 0-5, în fața lui PSG, în meciul din grupele Ligii Campionilor. Golurile au fost marcate de: Neymar ('19), Mbappe ('34), Cavani ('40, '85) și Lustig (autogol '83).

A fost un meci spectaculos, în care echipa plină de vedete a francezilor nu i-a dat nicio șansă lui Celtic.

Cel mai scump fotbalist al lumii a fost și protagonistul unui gest urât la finalul partidei. În minutul 75, Tony Ralston, 18 ani, a avut o intrare dură asupra brazilianului, care a cerut vehement "galben" pentru scoțian. Arbitrul a fost de altă părere, sancționându-l cu "galben" pe brazilian pentru simulare. Neymar s-a enervat, a protestat în fața deciziei și a făcut schimb de amabilități cu adversarul, care i-a râs în față, enervându-l și mai tare.

La final, Ralston a mers la Neymar să facă pace, dar vedeta lui PSG nu depășise momentul și a refuzat strângerea de mână oferită de fundașul dreapta al lui Celtic.

A fost meciul de debut al lui tânărului de 18 ani în Liga Campionilor.

Pe rețelele de socializare, microbiștii au taxat lipsa de eleganță a lui Neymar.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
2034653470104553
Filipoviçi Bambinoviçi  •  13 Septembrie 2017, 17:55

Si da si ni, oricum idea e ca regulamentul fifa e un mare ***. Pe Messi l-au ciuruit aseară italienii și ia nu le-a dat nimic, bă mai mult ia dat lui Messi la fi al galben pt același motiv ca a cerut galben pt adversari. In ultima vreme arbitrajele au început sa fie din ce in ce mai manipulate, îți vine sa nu te mai uiți la fotbal din cauza asta. Înțeleg sa greaseasca odată hai doua dar multe greșeli la f multe meciuri e deja f dubios mai ales ca acum sunt 5 !!!! arbitri pe teren plus ăla de rezerva și cu toate astea sunt tot mai multe "greșeli" in logic sa fie invers....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

karolboy
karolboy  •  13 Septembrie 2017, 16:13

Foarte bine a facut Neymar,ce atata prietenie cu unul care a vrut sa te accidenteze intentionat.Iar galben a luat pt ca a cerut arbitrului sa dea galben,astea s ultimile reglementari Fifa.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează