INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - ATLETICO 2-2 LA GENERAL

VIDEO Simeone s-a dezlănțuit din nou » A împins un oficial!

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 10:34

Atletico s-a calificat în finala Ligii Campionilor, chiar dacă a fost învinsă de Bayern cu scorul de 2-1 în meciul retur (învinsese cu 1-0 în tur), iar finalul partidei de pe Allianz Arena l-a prins pe Diego Simone cu nervii întinși la maximum.

În cel de-al doilea minut de prelungire al partidei, antrenorul madrilenilor l-a împins pe oficialul echipei sale,  Pedro Pablo Matesanz, delegat pentru a se ocupa de schimbări.

Simeone a reacționat așa deoarece dorea să-l introducă pe teren pe Stefan Savici, însă schimbarea a fost întârziată de respectivul membru al staff-ului său.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mushu23
mushu23  •  04 Mai 2016, 12:17

Este cum a fost si in teren,adica un nebun. Este insa un mare antrenor si am devenit un mare fan Simeone, desi sunt fan BARCA de mic. Ceea ce a reusit la aceasta echipa este incredibil. Acesta este un antrenor mare, sa faci singur dintr-o echipa mediocra, o echipa de top 5 din Europa. Atletico la ora actuala este langa Barca, Real, Bayern si PSG.

983732924972315
Soos Vilmos  •  04 Mai 2016, 12:01

Nu cred ca este in favoarea fotbalului calificarea acestei echipe de K1 in finala, dar se pare ca acest sistem de joc ( nu am gasit alt cuvint, desi ce face atletico pe teren nu prea seamana a fotbal) face prozeliti si asta in contextul regresului unor echipe care chiar mai jucau fotbal.

pirucul
pirucul  •  04 Mai 2016, 11:46

mare caracter baiatu asta. el si mourinho care mai isi imping colaboratorii sau baga degete in ochi vezi cazul tito. apropo pana acum cele mai urate echipe erau chelsea si interul ambele ale lui mou dar asta le-a intrecut pe amandoua. un joc mai execrabil decat ce joaca simeone nu am vaut. joc la rupere si atunci cand esti limitat ca si antrenor joci toti in careu de 16 si doamne da sa pice un contraatac. un antrenor cu " bile " este "instare " sa joace sau sa faca echipa sa atace nu sa stea la ciupeala. jenant si este si considerat un mare antrenor. eunu tin minte o echipa care este tinuta minte pt jocu;l jenant. nu acele echipe sant uitate de istorie.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează