INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANDERLECHT - CELTIC 0-3

VIDEO Stanciu și Chipciu, devorați de presa belgiană după umilința cu Celtic din Ligă: "Jucătorul de 10 milioane n-a mișcat un deget"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2017 09:31

Alexandru Chipciu a fost prins pe picior greșit la primul gol al oaspeților din meciul Anderlecht - Celtic 0-3, iar ziarele belgiene nu l-au iertat: "A jucat modest, ca tot sezonul". Și nici pe Stanciu, coechipierul intrat în minutul 57.

Românii lui Anderlecht au fost carne de tun pentru presa belgiană după umilința suferită acasă în fața lui Celtic (0-3). În special, Alexandru Chipciu, folosit din nou fundaș dreapta și depășit ușor de Kieran Tierney, care i-a centrat perfect lui Griffits la primul gol al scoțienilor (38).

"Pe Chipciu și pe Spajici i-a luat cu transpirație la cursa lui Tierney", a comentat cotidianul Het Laatste Nieuws, înainde de a conchide: "Alex nu-i fundaș dreapta. Iar miercuri seară fie n-a putut, fie n-a vrut să ascundă asta. A jucat la fel de modest ca și până acum de la debutul sezonului".

Deși a fost trimis pe teren după aproape o oră de joc, la scorul de 0-2, Stanciu a fost taxat și el pentru "lipsa de creativitate". Reproșată atât de ziarul La Derniere Heure, cât și de Het Laatste Nieuws, care l-au notat cu 5: "Jucătorul de 10 milioane de euro al lui Anderlecht n-a mișcat un deget. Cu siguranță nu va apărea în rezumatul TV al partidei."

VIDEO cu golurile partidei 

4
e nota primită de Alex Chipciu în Het Laatste Nieuws pentru evoluția din meciul cu Celtic    

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
stoichkov8
stoichkov8  •  28 Septembrie 2017, 17:33
Postat de sorineatzapuideratza pe 28 Septembrie 2017, 12:54

"M-am uitat pe telefon și era 2-1 pentru Dinamo. Când am văzut la final că s-a terminat 3-2 pentru Chiajna, am leșinat de râs!" Gigi Becali

prostea. ai gresit articolul. aici scrie despre petardele fcsbiste

balauru48
balauru48  •  28 Septembrie 2017, 14:02
Postat de Sorin Dreyer pe 28 Septembrie 2017, 11:09

Da ba,dupa ce v-ati batut joc de jucatorul de 10 milioane,l-ati tinut pe banca un an de zile,si acum dupa ce v-a cistigat meciul cu Beveren, il bagati in minutul 57,la scorul de 0-2,si asteptati sa va cistige meciul cu 5-2?Sunteti niste nemernici, la orice echipa din Europa civilizata, cel mai scump transfer ar fi fost titular cel putin un tur,si chiar daca nu ar fi dat randamentul asteptat ar mai fi fost jucat inca o jumatate de retur,pentru acomodarea completa. Si daca nici atunci,nu ar fi jucat de banii investiti,ar fi facut banca sau tribuna.Dar voi l-ati bagat doua meciuri titular,si vroia-ti sa dea 10 goluri.In primul rind nu este atacant,si nici extrema stinga,cum l-ati jucat voi.Iar Chipciu nu este fundas dreapta.Dar voi belgienii va ascunde-ti incopetenta si prostia,facindu-i vinovati pe Stanciu si Chipciu.Sa va fie rusine,***,ati gasit pe acarul Paun?In locul lui Stanciu,as pleca imediat,si Chipciu la fel,chestia pe care insa nu a vazut-o nimeni,este ca atit Stanciu,cit si Chipciu,desi au indurat, umilinte,peste umilinte,nu au vorbit niciodata pe cineva de rau,clubul,antrenorul,sau colegii,niciodata!!Pentru mine sunt profesionisti adevarati!

Mie imi pari roman adevarat, cu nume de neamt si gandire de neanderthalian! :))

sorineatzapuideratza
sorineatzapuideratza  •  28 Septembrie 2017, 12:54

"M-am uitat pe telefon și era 2-1 pentru Dinamo. Când am văzut la final că s-a terminat 3-2 pentru Chiajna, am leșinat de râs!" Gigi Becali

Vezi toate comentariile (7)
Comentează