INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL MADRID 0-3

VIDEO Performanță senzațională în Juventus - Real Madrid: Cristiano Ronaldo a lovit mingea de la o înălțime incredibilă

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 aprilie 2018 09:10

Real Madrid s-a impus pe terenul celor de la Juventus, scor 3-0, în turul sferturilor de finală ale UEFA Champions League, iar Cristiano Ronaldo a fost omul meciului.

În minutul 64, Cristiano Ronaldo reușit "dubla" drintr-o foarfecă de la 11 metri, la care portarul lui Juventus, Gianluigi Buffon, nu a avut nicio reacție.

Marca, ziarul de casă al Madridului, a făcut calculele după supergolul marcat de atacantul portughez. În momentul în care a lovit mingea, Ronaldo se afla la 1,41 metri de sol, iar piciorul drept, cu care a trimis balonul în plasă, se află la o înălțime de 2,38 metri. Aproape la aceeași distanță față de gazon cu bara transversală, care este la 2,44 metri de sol.

15227956388124
Foto: Marca

Vezi AICI video cu golurile lui Ronaldo

Citește și: Primele cuvinte ale lui Cristiano Ronaldo după seara magică din Ligă » Cum a răspuns Zidane la întrebarea "Care gol e mai frumos? Al tău sau al lui?"

Citește și: Golul lui Cristiano Ronaldo a incendiat internetul! Avalanșă de reacții tari și poante în online :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  04 Aprilie 2018, 10:14

Senzational Ronaldo...fotbalistul nr 1 din lume fara dubii!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează