INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIITORUL - APOEL NICOSIA, MIERCURI, 21:00, TVR, GSP.RO

Viitorul - APOEL » Florinel Coman rămâne pe bancă la meciul tur cu ciprioţii! Cum a prefaţat Hagi duelul

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2017 20:35

La conferinţa de presă susţinută înaintea meciului tur cu APOEL Nicosia, Gheorghe Hagi a dezvăluit că Florinel Coman şi Eric de Oliveira vor fi doar rezerve la Ovidiu.

"Amândoi au arătat bine la antrenamente. Nu sunt încă la 100%, s-au pregătit separat, dar sunt jucători buni şi, în funcţie de cum decurge meciul, pot să ne ajute", a spus Hagi.

Tehnicianul român a adăugat că îşi doreşte ca Viitorul să atace chiar din meciul tur.

"Ce se întâmplă cu noi este fantastic, este o dublă extrem de importantă. Ei au experienţa şi tradiţia de partea lor, în timp ce noi avem tinereţea şi entuziasmul.

Vrem că noi să fim cei care se califică, dar trebuie să fim echilibraţi, mai e şi meciul retur. Suntem o echipă care atacă, deci vom încerca să înscriem", a adăugat Hagi.

"Nu contează cât se vorbeşte despre noi, jucăm pentru grupele Ligii, suntem campionii României, cea mai tânără campioană din Europa. Creştem, muncim foarte mult şi ne urmăm drumul" Gheorghe Hagi

  • Meciul tur dintre Viitorul şi APOEL Nicosia, din turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, va avea loc miercuri la Ovidiu, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro şi în direct pe TVR.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează