INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIITORUL - APOEL 1-0

Viitorul - APOEL » Florinel Coman și-a explicat absența îndelungată: "Am fost pe munte"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 23:08

Florinel Coman, atacantul Viitorului, a intrat astăzi cu APOEL (1-0) din minutul 67, bifând primul joc oficial în acest sezon. El a explicat de ce a absentat până la meciul tur din preliminariile Ligii Campionilor. 

Fotbalistul de 19 ani susține că a fost accidentat și că s-a antrenat separat cu preparatorul fizic la Brașov. 

"Am făcut un meci ok, puteam câștiga la un scor mai avantajos, dar e bine că am câștigat. A fost greu să mă uit la meci de pe margine. A fost un gol fenomenal!

Sunt la 50%, dar ma voi pregăti, mai am o săptămână și sper să ajung la 100%.

Am fost la Brașov cu preparatorul fizic de la echipa si m-am antrenat la munte, m-am întors și am jucat 20 de minute azi. Am fost o săptămână în ultimul cantonament. Am făcut 4 antrenamente pentru că nu puteam face față la mai mult. Înainte de Supercupă am simțit ceva la gambă și nu am putut juca", a explicat Florinel Coman la finalul partidei cu APOEL, la TV Dolce Sport.

Florinel Coman este unul dintre fotbaliștii de mare perspectivă din trupa antrenată de Gheorghe Hagi și a jucat primele minute din acest sezon contra lui APOEL, când a intrat pe teren în minutul 67, în locul lui Chițu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close