INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  VIITORUL - APOEL NICOSIA, MIERCURI, 21:00, TVR, GSP.RO

Viitorul - APOEL Nicosia » VIDEO Tehnicianul lui APOEL compară jocul Viitorului cu cel al lui Cruyff: "Şi el juca la fel" » Absenţă de ultimă oră în tabăra ciprioţilor

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2017 19:10

Mario Been, tehnicianul lui APOEL Nicosia, a comparat jocul Viitorului cu modul în care juca marele Johan Cruyff şi a dezvăluit lista fotbaliştilor indisponibili pentru partida tur de la Ovidiu, din turul al treilea al Ligii Campionilor. 

"Se vede filosofia lui Cruyff în jocul Viitorului. Am văzut cele trei meciuri din sezonul acesta, există bucuria de a juca fotbal. Eu am avut şansa de a juca alături de Cruyff un an la Feyenoord şi juca la fel, pentru public.

La Viitorul există multă calitate, încearcă mereu să joace ofensiv, dar şi noi jucam la fel. APOEL are mai multă experienţă în cupele europene, dar trebuie să arătăm asta pe teren", a spus tehnicianul olandez la conferinţa de presă.

Antrenorul ciprioţilor a ţinut să mai sublinieze că e important ca formaţia sa să înscrie cel puţin o dată la Ovidiu.

În ce priveşte primul XI, pe lista indisponibililor se află fundşul Ioannou, absent pentru o perioadă îndelungată din cauza unei rupturi a ligamentelor încrucişate, dar şi Pote, absent de ultim moment. 

"Milanov a fost uşor accidentat, dar sperăm să joace din primul minut. Pote nu a mai făcut deplasarea. S-a accidentat la ultimul antrenament"a afirmat Mario Been, poreclit "Mariodonna" în perioada în care a evoluat în Italia, la Pisa.

VIDEO de la antrenamentul oficial al lui APOEL:

  • Meciul tur dintre Viitorul şi APOEL Nicosia, din turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor, va avea loc miercuri la Ovidiu, de la ora 21:00 şi va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.ro şi în direct pe TVR. 

"Ştiu totul despre Viitorul. Ca să ajungi în grupe, ai nevoie de valoare şi de noroc, nu mai există adversari usori. Ca şi mine, Hagi a jucat în Italia. Mi-a plăcut foarte mult felul lui de a juca. Mai multă lume ştie de Hagi decât de mine" Mario Been, antrenor APOEL Nicosia

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează