INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BILETE

Vrei să vezi pe viu finala Europa League sau Champions League? UEFA te ajută » Cum îţi poţi lua bilet

Articol de GSP - Publicat joi, 26 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 26 februarie 2015 21:17

Suporterii români care doresc să urmărească din tribune finala Ligii Europa sau a Ligii Campionilor pot achiziţiona bilete de pe portalul oficial de ticketing online deschis de UEFA, anunţă site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Biletele pentru finala Ligii Europa, care va avea loc pe Stadionul Naţional din Varşovia, în 27 mai (ora 21.45), se pot achiziţiona începînd de astăzi pînă la 25 martie, de pe portalul din cadrul site-ului oficial al UEFA. Dacă cererea de bilete va depăşi numărul biletelor puse în vînzare de UEFA, se va recurge la o tragere la sorţi.

Preţurile tichetelor de acces la finala Ligii Europa sînt următoarele: categoria I - 130 de euro, categoria a II-a - 90 de euro, categoria a III-a - 65 de euro, categoria a IV-a - 40 de euro, pachet adult + copil - 80 de euro.

Pentru finala Ligii Campionilor, portalul de ticketing online va fi deschis între 5 şi 23 martie. De asemenea, în cazul în care cererea va depăşi numărul disponibil de tichete, se va recurge la o tragere la sorţi.

Preţurile tichetelor de acces la finala Ligii Campionilor, programată, în 6 iunie 2015 (ora 21.45), pe Olympiastadion din Berlin, urmează să fie anunţate de UEFA în zilele următoare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează