INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PARTIZAN - STEAUA, MIERCURI 5 AUGUST, 21:30, PROTV, GSP.RO

Worst case scenario » Ce impact ar avea asupra Stelei ratarea calificării în meciul cu Partizan

Articol de - Publicat marti, 04 august 2015 13:40

Miercuri seara Steaua va juca cel mai important meci din acest început de sezon, contra celor de la Partizan, în turul III al preliminariilor UEFA Champions League.

Rezultatul din tur, 1-1, o obligă pe Steaua să cîştige meciul sau să facă cel puţin un egal în care să marcheze de două ori.

GSP.RO îţi prezintă ce impact negativ ar avea asupra Stelei ratarea calificării în meciul cu Partizan.

Pată în CV-ul lui Rădoi

Dacă Steaua nu se va califica în grupele UEFA Champions League, Mirel Rădoi, aflat la prima experienţă ca antrenor, va rata cel mai important obiectiv al sezonului şi va avea un debut nefericit în antrenorat. În plus, după ce a ratat şi Supercupa României, numărul contestatarilor antrenorului va creşte şi, aproape sigur, va urma o perioadă dificilă pentru acesta.

Steliştii pierd bani importanţi

Prezenţa în grupele UEFA Champions League i-ar aduce Stelei cel puţin 20 de milioane de euro. Dacă echipa va merge în Europa League, Steaua va primi cu 10 milioane mai puţin.

Astfel, roş-albaştrii vor pierde o sumă importantă de bani, ceea ce nu l-ar entuziasma în mod deosebit pe Becali. Patronul Stelei a declarat în repetate rînduri că pentru el fotbalul este o afacere şi că atunci cînd echipa nu îi va mai aduce profit, va renunţa la ea.

ADIO TRANSFERURI

Steaua caută întăriri pentru acest sezon, iar principalele ţinte sînt De Amorim şi Alibec, de la Astra. Patronul Gigi Becali a anunţat că va face aceste două transferuri dacă Steaua va bate pe teren propriu pe Partizan cu 2-0, dacă nu va amîna decizia pînă după retur.

În cazul în care Steaua nu trece de Partizan sînt şanse mici ca roş-albaştrii să-i aducă pe cei doi sau alţi jucători, iar Rădoi va rămîne cu lotul pe care îl acum.

Suporterii vor fi tot mai nemulţumiţi

Realaţia dintre fanii Stelei şi echipă este una proastă, aceştia refuzînd să vină la stadion şi să susţină echipa, din cauza scandalului dintre Steaua şi MApN. În cazul ratării grupele UEFA Champions League, fanii vor fi şi mai nemulţumiţi de echipă şi de jocul acesteia şi vor veni în număr tot mai mic la stadion.

Vedetele vor dori să plece

Mirajul grupelor UEFA Champions League îi atrage pe mulţi jucători ai Stelei, care deşi au oferte preferă să nu plece pentru a jucat în cea mai puternică competiţie intercluburi.

Dacă echipa va rata prezenţa în grupe, jucători precum Varela, Chipciu sau Stanciu vor dori să plece în campionatele tari din Europa, iar Steaua riscă să își piardă din nou "coloana" echipei.

Meciul Partizan - Steaua se va disputa miercuri, 5 august, de la ora 21:30, în direct pe ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (109)
879073765471587
Bogdan Alexandru Bogdan  •  05 August 2015, 11:49

Bai naivilor indiferent ce se va intimpla in meciul de azi steaua tot steaua ramine si tot noi luam campionatul si anul acesta , voi vb tot 2 de un leu . Becali doar cind va murii va renunta la clubul STEAUA BUCURESTI , nu MAI FITI NAIVI SI NU MAI PACALITI LUMEA CU STIRI TOTAL ERONATE SI DEZIMFORMATORII

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 August 2015, 04:01

asa sa fie, mah. doamne ajuta..)

lssah_ss
lssah_ss  •  04 August 2015, 20:59
Postat de brancusi pe 04 August 2015, 19:40

Nu exista asa ceva,Mache are solutii!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (109)
Comentează