INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN - REAL MADRID 1-2

BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 1-2 // Zidane: "Nu poți câștiga o partidă de Champions League fără să suferi!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 26 aprilie 2018 00:10

Antrenorul lui Real Madrid, Zidane Zidane, 45 de ani, s-a declarat mulțumit de rezultatul din turul cu Bayern, 2-1. Returul va fi pe 1 mai, la Madrid.

"Am suferit mult, încă de la început. Dar la final am știut să obținem un rezultat bun. Nu poți câștiga o partidă de Champions league fără să suferi. E un rezultat bun pentru partida tur.

Isco a avut o problemă la umăr, de-asta l-am schimbat, sper că nu e nimic grav. Și Carvajal a simțit dureri, a decis să nu riște, cred că va fi pe teren la retur. Vom vedea mâine mai exact.

Lucas și Asensio au fost incredibili, au arătat o formă bună, dar nu e o noutate. Marco știe să facă diferența, are viteză, finalizează bine. Sunt mulțumit de prestația tuturor. Și Lucas a jucat bine ca fundaș dreapta, după ieșirea lui Carvajal.

După ce am pățit cu Juventus în retur, știm că la meciul cu Bayern trebuie să ne comportăm atfel. Nu putem lăsa nimic să meargă prost", a declarat "Zizou".

"Știam că putem reveni. Am încercat să punem presiune pe ei. Am făcut un pas important spre calificare. Trebuie să fim calmi la retur și să respectăm adversarul. După ce am luat gol, am fost forțați să mergem în atac pentru a obține victoria. Putem juca mai bine de atât în retur!"
Sergio Ramos, căpitan Real Madrid

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează