INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA - PSG 2-2 (DP)

Zlatan Ibrahimovici îi ia peste picior pe cei de la Chelsea: "Nu ştiam dacă să mă enervez sau să rîd. Mă simţeam înconjurat de bebeluşi"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 16:04

Zlatan Ibrahimovici a fost eliminat aseară de arbitrul olandez Bjorn Kuipers, după o intrare la Oscar, în minutul 31, dar PSG a rezistat în 10, a eliminat-o pe Chelsea şi merge în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

În stilul caracteristic, Zlatan a comentat eliminarea şi n-a ezitat să-i ironizeze pe adversari.

"Nici nu ştiam dacă să mă enervez sau să încep să rîd. Cînd am văzut că arbitrul scoate cartonaşul roşu, mă gîndeam: «Tipul ăsta nu ştie ce face!»

Dar asta n-a fost nimic, cel mai ciudat a fost că toţi jucătorii de la Chelsea au venit în jurul meu. Mă simţeam înconjurat de o gramadă de copii".

Aceasta a fost a patra eliminare a lui Ibrahimovici în Liga Campionilor. Suedezul a mai văzut "roşu" în 2005, 2006 şi în 2012.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
thedronius
thedronius  •  13 Martie 2015, 12:06

Cred ca este singurul articol de pe saitu' asta unde nu se injura lumea: toti sunt de acord ca Zlatan e Zlatan :)

pma77
pma77  •  13 Martie 2015, 00:57

un arbitru de cacat!!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Martie 2015, 16:48
Postat de mishu_74 pe 12 Martie 2015, 15:35

Chiar a fost gratuit cartonasul, Zlatan a intrat hotarat dar Oscar n-a fost nicio secunda in pericol. Dar e un actor mult mai mare decat fotbalist si l-a pacalit pe arbitru. Altfel spus, bravo celor de la PSG ca au jucat fotbal si au aratat ca niste fotbalisti.Calificare mai mult decat meritata! Costa merita rosu in vreo doua randuri dupa parerea mea. Un bun jucator dar un jalnic caracter. Priceless figura micului Mou pe margine cand era cu morcovul cat roata carului. :-))))))

Pentru ca crezi ca se decerneaza in fiecare an premiul "Oscar"?:))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează