INTERNATIONAL  »  STEAUA - AJAX  »  STEAUA - AJAX, JOI, 22:05, DIGISPORT 1, DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Naţional Arena nu se umple cu Ajax » Numărul biletelor disponibile s-a triplat peste noapte!

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 februarie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 17 februarie 2013 16:33

Numărul biletelor disponibile pentru partida retur dintre Steaua şi Ajax a explodat de ieri seară şi pînă în această după amiază.

Deşi firma care se ocupă de vînzarea biletelor pentru partida de pe Naţional Arena a anunţat ieri că mai sînt disponibile numai 6.000 de tichete, managerul Stelei a infirmat astăzi această variantă. Mihai Stoica a postat un mesaj pe contul său de facebook, prin care îi cheamă pe suporteri la stadion, menţionînd că numărul real de bilete nevîndute se ridică la 18.000.

”Vă aşteptăm joi să vedeţi o Stea ultra-ofensivă, aşa cum ne-o dorim cu toţii. Mai sînt 18.000 bilete...”, a scris MM pe site-ul de socializare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (229)
supersolo
supersolo  •  18 Februarie 2013, 02:07

Daca e sa vb ...acest meci e de vazut ...si poate genera un spectacol garantat ...atata timp cat in arena e Ajax ...ca Steaua nu o vad capabila la ora asta sa faca ceva gen Valencia...aia a fost o intamplare fericita ...cat despre bilete ...se pare ca MM trebuie sa faca publicitate ca sa poata sa-si ia salariul si sa-l doneze la avocat sa-si plateasca partea din proces...de la puscarie ...nu va mai putea agita spiritele pe blog sau pe facebook...de fapt locul lui e pe acolo ...dupa gratii ...va avea multe de demosnstrat asupra calificarii profesionale ...mai ales in pat...ca la fotbal a trait mai mereu pe spatele altora ..si nu stie cum e sa fii calarit ...LA JILAVA ...VA INVATA CUM ESTE..

xhthu
xhthu  •  18 Februarie 2013, 00:47
Postat de kamikaze96 pe 18 Februarie 2013, 00:31

Nu o sa se gasesca 50-45 de mii de oameni, deoarce : 1) rezultatul 2)este intr-o zi lucratoare 3) la ora 22 Deci eu daca as fi stelist si as lucra dimineata urmatoare, stiind ca a fost 2-0, chiar nu as avea niciun motiv sa merg !

tu nu esti stelist si niciodata nu vei fi .ca maxim potential dupa cum gandesti ai fi unu de pune botu la ce zice meme apropo meme asta e ca un vanzator de razatoare door-to-door ratat. probabil isi imagineaza ca face strategie de marketing si e mandru de el. cineva sa-i deconecteze netu

adrian84
adrian84  •  18 Februarie 2013, 00:35
Postat de terminatorul2 pe 18 Februarie 2013, 00:32

Tatu să joace pănă in min 60 apoi să intre Iancu !! Oricum este f. greu să-i eliminăm pe Ajax. Doar dacă băieții prind o zi de excepție iar olandezii o zi nefastă !! Eu vreau să văd un meci bun indiferent de rezultat !

Corect. Ar trebui o zi ca la partida cu Valencia sau Betis...de ce nu o partida ca cea cu Lens, dar acolo era un Dica, un Bostina...greu fara jucatori ca ei. In fine. Eu ma retrag. As vrea sa mai stau sa vorbim de meci dar este tarziu si am treaba de dimineata. Asa mai merge, fara jigniri si fara injuraturi. Despre fotbal discut oricand cu placere.

Vezi toate comentariile (229)
Comentează