INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA

Gigi a aruncat pe jos cu biletele pentru gloriile Stelei: "Cereţi şi vi le trimite Luţu-n plic!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 01 martie 2013 16:13

Gigi Becali mai are 200 de invitaţii în zona VIP pentru meciul cu Chelsea şi a anunţat că îi aşteaptă pe foştii mari jucători ai Stelei să le dea bilete.

Patronul Stelei a reacţionat după ce Ştefan Iovan şi Adrian Bumbescu au anunţat că nu au găsit bilete pentru partida cu Chelsea. Aflat la palat, în faţa camerelor TV, Gigi a împrăştiat pe jos biletele: "Vino la palat orice glorie şi îţi dau bilete, nu unul, vă dau două. Şi parking!

Iovan, Bumbescu, vă aştept să vă dau invitaţii. Îmi pare rău că nu le ştiu adresele că le-aş fi trimis acasă. Gloriile Stelei au prioritate în faţa politicienilor, dar să ceară. Că nu am eu de unde să ghicesc cine vrea să vină la meciul cu Chelsea. Trebuia să mă duc la ghicitoare să întreb ce glorie să vină? Să sune, şi la meciul cu Gaz Metan primeşte bilete în plic de la Luţu. Uite, scriu "Glorie" şi gata biletele de la Luţu", a spus Becali într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi refuzul fostelor glorii de a merge în peluza de pe Naţional Arena.

Gigi Becali a dezvăluit că a oprit 1000 de bilete pentru meciul cu Chelsea, 500 la peluză pentru cunoştinţe şi vecini, dar şi alte 500 pentru zona VIP.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (129)
omar09
omar09  •  01 Martie 2013, 23:07

ce ,penibil,! ce club mascarici , cum isi bate joc de fostele glorii , Cum jiji a ,,cumparat,, clubul de la Paunescu,normal cu trofeele din trecut , si acum astia ,fosti,faimosi sant pusi la zid , e tipic , pastoresc ,ciobanesc , JIJI intr-o zi DOMNULisi va face timp si pt tine si atunci a fi mare,bai, cu portretele tale langa ,sfinti, cu mismasurile tale ,vezi valiza de la CLUJ , spada lui damocles sta ridicata asupra capului tau , , vine o zi cand vei ajunge din nou in tarana ,acolo de unde ai pornit, cu cat te urci mai sus cu atat va fi mai mare si mai spectaculoasa caderea, imi doresc sa fie cat mai curand.AMIN.

bahaitoarea_w00dy_reloaded
bahaitoarea_w00dy_reloaded  •  01 Martie 2013, 21:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

stii foarte bine cine e behaitoarea.nu mai mintii baietii nebunatico.

terminatorul2
terminatorul2  •  01 Martie 2013, 21:00
Postat de adrian84 pe 01 Martie 2013, 20:19

dumbzilla face parte din acea categorie de oameni care au o asa buna parere despre ei incat au impresia ca poata sa jigneasca pe oricine, chiar si pe un om care a contribuit la castigarea singurelor trofee europene ale unei echipe de club din Romania.

MINCINOSUIIIEEEEEE !!!

Vezi toate comentariile (129)
Comentează