INTERNATIONAL  »  STEAUA - CHELSEA  »  STEAUA - CHELSEA, JOI, 7 MARTIE, ORA 20:00, ÎN DIRECT LA PROTV, DIGISPORT, DOLCE ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Un stelist şi un dinamovist, informatorii Stelei » "Vreţi să ştiţi care e diferenţa dintre Ajax şi Chelsea?"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 14:10

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, spune că a strîns suficiente informaţii despre Chelsea de la meciul cu Manchester City, însă va mai cere ajutorul lui Gabi Tamaş şi Dan Petrescu.

"Vom vorbi cu Tamaş şi cu Dan Petrescu despre Chelsea. N-am crezut niciodată că putem ajunge la acest nivel, deşi am sperat asta.

Chelsea dă 42 de milioane pe Hazard, Ajax a primit ofertă de 15 milioane de la United pentru Eriksen şi a cerut 25. Asta e diferenţa între Chelsea şi Ajax. E ca la tetris, cum avansezi în nivel e din ce în ce mai dificil. Dar, repet, ne putem bate de la egal la egal cu ei", a spus Mihai Stoica. 

Din respect pentru CFR, nu vrea să vorbească despre Cadu

Managerul general al Stelei nu a dorit să comenteze intrarea dură a lui Cadu asupra lui Milanov.

"Nu vreau să vorbesc despre gestul lui Cadu pentru că nu îmi place să acuz jucătorii altor echipe. Indiferent de rivalitatea din ultimii ani dintre Steaua şi CFR nu am să uit niciodată cum am fost trataţi la meciurile cu ŢSKA şi Schalke. Am primit o lecţie", a spus Mihai Stoica.

...despre calificarea din Europa League: "Am bătut Ajax, băieţii au respirat fotbal în codiţiile în care am avut 4 titulari absenţi. Cu Georgievski şi Szukala în teren Steaua nu a pierdut nici un meci. Ăsta e motivul pentru care am început să fim aşa încrezători. Avem forţa necesară să ne batem cu orice echipă mare din Europa".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
daniels7714
daniels7714  •  27 Februarie 2013, 21:53

si cand te gandesti ca altii considera meciurile cu STEAUA cele mai importante din sezon realizezi ce diferenta este ...

vvalyy
vvalyy  •  27 Februarie 2013, 16:44
Postat de dac.impielitzat pe 27 Februarie 2013, 16:30

poate ca aveti potentialul sa o faceti, sa va bateti cu orice forta din Europa. exact cu am spus si Hagi, Steaua a demonstrat ca se poate. ca exista potential. dar de la potential la realitate e cale lunga. luuuuuunga. ramaneti cu picioarele pe pamant. Ajax v-a tratat de sus si au prins si o zi nasoala; nu stirbeste cu nimic magia serii in care v-ati calificat. totusi ramaneti cu picioarele pe pamant. Chelsea e o forta, e o echipa grea, foarte grea. Hai Romania! Mult success! Sa ne aduceti cat mai multe bucurii din astea romanilor.

foarte frumos spus,si te vor aprecia multi,dar sunt sigur ca jucatorii actuali vor ramane cu picioarele pe pamant,pt ca stiu ca nu au realizat inca nimic,am mare incredere in jucatorii astia actuali,nu sunt fotbalisti de 40 mil dar stiu sa de-a totul cand trebuie si cum trebuie si bvo lui reghe dar si preparatorului german

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  27 Februarie 2013, 16:34
Postat de smirc pe 27 Februarie 2013, 15:03

De ceva ani buni Ajax nu mai este echipa de top asa cum era inainte si va tot laudati ca ati batuto pe Ajax si ca va bateti cu orice echipa din Europa. MM ar cam trebui sa isi vada lungul nasului ca nu de alta dar vine Chelsea va face o leapsa pe teren de nu vedeti mingea 90 minute si pe urma va plangeti ca nustiu ce accidentati ati avut sau ce obositi santeti de la amicalele alea care le-ati pierdut.

O mica rautate... se vede de la o posta ca esti mancat de invidie. Care in cele din urma tot tie iti face rau. Ajax e campioana Olandei, adica peste celelalte echipe olandeze care le-au luat fata echipelor noastre in calificari. E adevarat ca e bine sa ramana cu piciorele pe pamant, pt ca nici Chelsea nu e Ajax. Totusi, seara calificarii a fost magica. Multumim Steaua. Hai Romania.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează