INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  EMIRATELE ARABE UNITE

VIDEO 15 meciuri la rând fără înfrângere » Reghecampf scrie istorie la Al Wahda! Încă o victorie obținută azi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 februarie 2018 17:26

Neînvins din 4 noiembrie 2017, adică de 15 meciuri, Laurențiu Reghecampf continuă forma excelentă de la Al Wahda, pe care a adus-o pe primul loc în Emiratele Arabe Unite.

Formația românului s-a impus azi pe terenul lui Hatta Club, locul 9 în clasament, scor 1-0. Chiar dacă a dominat autoritar partida, Al Wahda a marcat abia în minutul 72.

Atacantul argentinian de 32 de ani Sebastian Tagliabue a transformat un penalty în minutul 72 și a adus victoria echipei sale. Gazdele au jucat ultimul sfert de oră în 10 oameni, după ce Gabriel Fernando a fost eliminat. Adrian Ropotan a fost integralist la gazde.

Al Wahda este pe primul loc în Emirate, adunând 36 de puncte în 16 meciuri. Pe locurile 2 și 3 se află Al Ain și Al Wasl, cu 35, respectiv 31 de puncte. Ambele au însă 15 partide disputate.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
omidiu
omidiu  •  07 Februarie 2018, 18:24

Asadar Hatta a pierdut dar, conform clasamentului din josul articolului, a urcat 2 pozitii. Probabil ca in EAU se castiga puncte si cand pierzi meciul. In conditiile astea cred ca Dinamo ar fi fost foarte bine clasata in campionatul EAU.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează