INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CEHIA

A antrenat marele Inter Milano și îl laudă pe Stanciu pentru evoluțiile de la Sparta Praga: "Cu el pe teren suntem mult mai creativi"

FOTO: Facebook Sparta Praga
FOTO: Facebook Sparta Praga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 21:15

Andrea Stamaccioni, tehnicianul care a insistat pentru aducerea lui Nicolae Stanciu la Sparta Praga, l-a lăudat pe mijlocașul român pentru prestația din amicalul câștigat de Sparta Praga azi cu Aalborg, 2-1, în care Stanciu a reușit o pasă de gol. 

"L-am lăsat pe teren tot meciul pentru că la Anderlecht nu a jucat foarte mult. E important ca el să petreacă cât mai mult timp în compania noilor săi colegi, în special în timpul meciurilor, nu doar la antrenamente.

Cu el pe teren suntem mult mai creativi la mijlocul terenului. Stanciu poate distribui foarte bine mingea pe flancuri așa că Tel Ben Haim, Vaclav Kadlec și Ondrej Zahustel pot profita de acest lucru", a declarat Andrea Stramaccioni, la finalul amicalului Sparta Praga - Aalborg 2-1.

Stramaccioni (42 de ani) se află pe banca Spartei Praga din luna mai a anului trecut. De-a lungul carierei, a mai antrenat la Inter Milano, Udinese și Panathinaikos Atena. 

Aici ai detalii despre evoluția lui Nicolae Stanciu din amicalul de azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vladut12
vladut12  •  31 Ianuarie 2018, 21:52

Felicitari Stanciu!

iosif_..vs
iosif_..vs  •  31 Ianuarie 2018, 21:46

Ei, lasati asa.. daca "marele" analist de nimic catalynn zice ca stanciu nu e bun, ce mai conteaza ce spune stramaccioni??

Vezi toate comentariile (2)
Comentează