INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

A dat cărțile pe față! De ce a plecat Adi Popa de la Reading: "În ultima vreme, veneau cu scuze că nu mă primesc nici la echipa a doua!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 ianuarie 2018 19:55

Adi Popa a semnat cu saudiții de la Al Taawon, iar la nici 12 ore de când a aterizat în Arabia Saudită, fostul fotbalist al FCSB-ului a debutat în tricoul noii formații. A explicat apoi cum a fost înlăturat de la Reading, unde s-a simțit nedreptățit. 

"Am aterizat ieri dimineață, iar la 7 seara am jucat meci oficial cu Al Nasr. Am dormit până la 3, am luat o gustare și apoi la stadion. Sunt împrumutat pentru că la Reading nu conta nimic. Nici cum mă antrenam, nici cum jucam. Aveam evoluții apreciate la echipa a doua, dar nu aveam nicio șansă.

În ultima vreme îmi tot veneau cu niște scuze care n-aveau nicio legătură cu nimic, ca să nu mai merg nici la echipa a doua. Nu știu care a fost problema. Din vară s-a schimbat ceva brusc, când eu eram la echipa națională. Orice aș fi făcut sau cum m-aș fi antrenat nu primeam nicio șansă. Nu mă mai luau nici în lot.

Am fost omul meciului cu Aston Villa și apoi n-am mai prins echipa. N-am mai jucat niciun minut o lună de zile. În Cupă, cu Swansea, iar am jucat bine, apoi 3 luni out fără nicio explicație. Sunt împrumutat până în vară și mai am 2 ani de contract. Nu e clauză de cumpărare, dar vom vedea din vară", a zis Adi Popa la TV Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
1581870215401957
Andronic Popovici  •  01 Februarie 2018, 12:13

si cand ma gandesc ca tu la un moment dat erai titular in Nationala,da cand aveam selectioner un general sau un profesor neamt ,la propunerea unui cioban .Sa mai gandeasca si "alalanti" ca am treaba cu "pamblica"

138672209828437
Gelu Oanca  •  01 Februarie 2018, 11:20

Daca erai bun nu avea nimeni nimic cu tine.

zagna
zagna  •  01 Februarie 2018, 08:48

Text arhicunoscut, eu joc bine, dar au ceva cu mine... Popica, dar tu nu ai nicio vina? Ai invatat engleza bine, ai prieteni dintre jucatori, in oras, socializezi cu suporterii ...?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează