INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STEAUA

A dezvăluit motivul rupturii de Steaua: "Nimic din ce făceam nu era bine. Sper să fie ok că am plecat"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 21:14

Alexandru Bourceanu a vorbit despre motivele pentru care nu a mai dorit să continue la Steaua. Transferat în această iarnă în Rusia, la Arsenal Tula, mijlocașul de 31 ani nu regretă despărțirea de formația roș-albastră.

 "Nu am plecat ca să fug de ceva, pur şi simplu a fost mai bine să plec. Nimic din ce făceam nu era bine. Sper să fie mai bine că am plecat. Toată lumea avea o chestie negativă. Nu am plecat din vina cuiva. Trebuia să merg mai departe.

Sper să ia Steaua campionatul. Nu ştiu în ce măsură voi merita tricoul de campion. M-aş bucura pentru băieţi", a spus Bourceanu, la TV Digi Sport. 

Bourceanu a evoluat în două rânduri pentru Steaua, între 2011 și 2014 și în 2016.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (5)
travka
travka  •  20 Ianuarie 2017, 07:27
Postat de haideusicfr pe 19 Ianuarie 2017, 22:52

La fel a spus si Chipciu. Cata vreme a jucat la Steaua cel putin in ultima perioada era huiduit. Nimic din ce facea nu era bun .Jucatorii toti au fost aratati cu degetul ,antrenorul ,managerul si clownul ala de mm niciodata. Ei au tinut o atmosfera tensionata in echipa si sunt vinovati ca jucatori buni la alte echipe n-au data randament la Steaua. Trebuie sa fii fraier sa mai vii la Steaua.Cu siguranta o va pati si Alibec.

chipciu nu mai juca nimic de 2 ani la Steaua, de pe vremea lui Galca si Radoi, era blocat psihic nu putea sa faca o preluare sau iesea cu mingea in aut de poarta, iar jucatori ca Golubovici nu fac fata presiunii pur si simplu, ala a avut ocazii si cu poarta goala si nu putea sa puna latul, deci despre ce vorbim

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  19 Ianuarie 2017, 23:40
Postat de Danny Caroll pe 19 Ianuarie 2017, 22:56

Bine ca nu s-a rupt in axul central.

Și chiar dacă se rupea în "axul central", care era problema? Își dădea cu cremă și trecea.

549201191912884
Danny Caroll  •  19 Ianuarie 2017, 22:56

Bine ca nu s-a rupt in axul central.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close