INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REVENIRE

A început recuperarea! Ciprian Marica a anunţat cînd va reveni la antrenamente

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat marti, 18 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat marti, 18 noiembrie 2014 19:26

Ciprian Marica, fotbalistul lui Konyaspor, a anunţat cînd va putea reveni la antrenamente, după accidentarea suferită în cantonamentul echipei naţionale de dinaintea "dublei" cu Ungaria şi Finlanda.

"Mă simt mai bine acum, astăzi am fost la control şi este din ce în ce mai ok. Nu cred că o să revin în acest an, din ianuarie voi începe să mă antrenez cu echipa.

Pînă acum nu am avut voie să îndoi genunchiul, doctorul mi-a dat astăzi voie să îl îndoi la 90 de grade, pot să fac bicicletă şi să încep recuperarea pentru masa musculară", a spus Marica la Look tv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
madskills
madskills  •  19 Noiembrie 2014, 08:39

Intr-un an de zile pot sa numar mai multe poze cu Marica in afara terenului decat poze cand a marcat si el, ori la club ori la lot. Cred ca Adi Ilie, Raducioiu sau Moldovan (ca sa enumar doar o parte din fostii atacanti ai nationalei) se sparg de ras cand se gandesc ca asta e varful nostru de lance in atac..Un jucator care are mai putine goluri in TOATA cariera decat marcheaza Ronaldo sau Messi intr-un an calendaristic in toate competitiile.

booba
booba  •  19 Noiembrie 2014, 00:00

Marica draga, nu te grabi, fa-te bine, chiar daca iti ia 5-10 ani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează