INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Adi Popa e OUT de la Reading: "Am avut o discuție cu conducerea și cu antrenorul"

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 20:16

Adi Popa (29 de ani), fostul stelist transferat la începutul acestui an în Liga 2 din Anglia, la Reading, trece prin momente complicate după ce antrenorul i-a transmis că nu mai intră în calculele sale pentru actualul sezon. 

"Am avut o discuție cu cei din conducerea clubului și cu antrenorul și mi-au transmis că-mi va fi greu să mai prind echipa, după ce în ultima zi de transferuri au adus doi jucători pe poziția mea.

Nu am ce să fac, mă voi pregăti în continuare și voi vedea în iarnă ce este de făcut", a declarat Adi Popa, potrivit TV Digi Sport. 

Până acum, "Motoreta" a prins doar 12 meciuri la Reading în toate competițiile, reușind să înscrie doar două goluri. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  18 Septembrie 2017, 10:32

Prea rautaciosi! adi popa nu a reusit in Anglia pentru ca este un stil care nu ii convine! ce dracu` sa faca unu de 1,50 intre calaii aia de 1.90 toti? el a facut cateva meciuri bune si la nationala,ca nu o fii vreun neymar sau ronaldao am inteles, dar macar alerga si avea atitudine! e mai bine cu motanu` care are ca singura preocupare sa isi faca freza aia de Kevlar, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  17 Septembrie 2017, 08:36

Pai cind pleci dupa blaturile ciobanesti distractive dai cu stingu in dreptu TUDOR nu ti mai da Penalty din afara careului

spinoza
spinoza  •  17 Septembrie 2017, 00:29
Postat de sexilian pe 16 Septembrie 2017, 23:32

petarda si nu e singura vanduta de artificierul cu tarla......

Lasa ca Forje si Rotariu au rupt gura targului!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează
Close