INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Adi Popa, pe făraș la Reading » Mesajul antrenorului său: "Câteodată trebuie să faci alegeri"

Foto: Twitter/@ReadingFC
Foto: Twitter/@ReadingFC

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 16:58

Situația lui Adi Popa de la Reading e din ce în ce mai îngrijorătoare, românul jucând extrem de puține minute în acest sezon.

Tehnicianul lui Reading, Jaap Stam, a explicat pentru un site al suporterilor echipei motivul pentru care românul de 29 de ani prinde extrem de puține minute în actualul sezon. 

"Dacă ai un lot numeros , iar noi avem mulţi mijlocaşi laterali, câteodată trebuie să faci alegeri. Nu există niciun motiv pentru care să ai patru mijlocaşi de bandă pe bancă. Alegi jucătorii în funcţie de posturi şi Adrian n-a prins echipa, dar în ultimele jocuri a fost în lot, aşa merg lucrurile.

El ştie asta şi am vorbit cu el despre asta. Desigur, uneori nu este fericit din cauza asta şi pot să-l înţeleg, dar aşa trebuie să fie. Dar eşti profesionist, eşti bine plătit la Reading şi, dacă avem nevoie de un jucător, el trebuie să fie pregătit", a declarat Jaap Stam, potrivit getreading.co.uk.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează