INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Adrian Mutu: "Am avut o primă repriză aproape perfectă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 18:32

Adrian Mutu a înscris astăzi un nou gol pentru Fiorentina, în meciul de pe teren propriu cu AS Roma, meci încheiat la egalitate (2-2). Jucătorul român s-a declarat extrem de fericit la finalul partidei şi a spus că echipa sa a făcut o primă repriză excelentă şi ar fi meritat să cîştige toate cele 3 puncte.

"Am avut o primă repriză aproape perfectă. În a doua parte am suferit mult pe benzi, la fel ca şi adversarii noştri de azi. Am fost atît de aproape să cîştigăm. Eu încă nu am ajuns la formă maximă, sînt pregătit în proporţie de 80%. Acum merg la echipa naţională şi o să încerc să-mi revin complet. Nu avem voie să ne dăm bătuţi în acest final de sezon, trebuie să luptăm pentru fiecare punct", a spus Adrian Mutu la finalul meciului.

Adrian Mutu a deschis scorul în meciul pe care Fiorentina l-a jucat azi acasă, cu AS Roma. La oaspeţi, Bogdan Lobonţ  a rămas rezervă. A fost al 96-lea gol al lui Mutu în  Serie A

VEZI  AICI  GOLUL  LUI  ADRIAN  MUTU!

După 30 de etape, Fiorentina ocupă locul 9 în clasamentul Seriei A, avînd 41 de puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dreamer123
dreamer123  •  21 Martie 2011, 07:49

grazie Il Fenomeno....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează