INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Adrian Porumboiu, reacție șocantă în direct la TV » Compară evenimentele din Grecia cu un meci scandalos din România: "A spus că și-ar tăia mâna, dar mai bine își tăia capul"

Articol de GSP - Publicat luni, 12 martie 2018 11:31

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a comentat incidentele șocante care au avut loc aseară în Grecia, spre finalul partidei dintre PAOK Salonic și AEK Atena. 

"Norocul grecilor e că și-au trimis specialistul în arbitraj în România (n.r. - ironie către Kyros Vassaras, șeful CCA)

Dacă jucătorul cu numărul 8 nu se duce către minge și stă în poziția care este, nu este ofsaid. Prin acea poziție pe care o are, el participă activ la faza respectivă. Se duce către minge. 

Cred că din România i-a transmis Vassaras postmeridian arbitrului să termine partida. Așa i s-a spus și lui Alexandru Tudor de către 2 mahări din Federație, că titlul trebuie să ajungă la CFR în 2012. Tudor a spus că și-ar tăia și o mână spunând că e corect, dar mai bine și-ar tăia capul. Se întâmplă și la ei. Pistoalele au dispărut și la noi, în rest totul e asemănător.

O să-i trimită pe unii pe la pușcărie, apoi se liniștește campionatul. E o metodă brevetată și în România. Patronul lui PAOK era în misiune, de asta avea pistolul la el. Acest trend al violenței e specific fiecărei societăți și nimic nu mai are frontiere", a declarat Porumboiu, la Pro X.

Fostul finanțator al lui FC Vaslui face referire la evenimentele din finalul sezonului 2011-2012, când Alexandru Tudor a întrerupt partida dintre U Cluj și CFR Cluj ca urmare a incidentelor ce au avut loc pe teren între jucătorii celor două combatante. Partida s-a rejucat ulterior, iar titlul a fost câștigat de CFR în detrimentul lui FC Vaslui. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
485809194904413
Costel Tudor  •  12 Martie 2018, 23:22

PORUMBOIULE , pacat , imbatranesti urat !!!

147687542408495
Viorel Stelistul  •  12 Martie 2018, 18:45

Nimic nou! Se stie ca avand protectia politicului portocaliu pazcany si ai lui au sterpelit 3 campionate (2208, 2010 si 2012), dupa care au impartit banii cu complicii, i-au ratacit prin Cipru si au bagat clubul in insolventa, inseland statul cu peste 10 milioane de euro. Cu toate acestea, arpi bacsi revine dupa 5 ani, dar se pastreaza in umba unor patroni de carton si incearca sa dea o noua lovitura in 2018, cu aceiasi complici. O rusine ca s-a intamplat dar inadmisibil ca se poate repeta!

adriann_
adriann_  •  12 Martie 2018, 15:29
Postat de yosif pe 12 Martie 2018, 12:21

Uitati-va la exemplul asta de prostalau ratat, valeri prostaev aka adriann aka catalynn. Loser din tata-n fiu. Asistat social. Locuitor langa un pod, intr-un cartier rau famat din Bucuresti.

Sa dea Dumnezeu ca daca minti sa terminati pe trei sezonul asta si daca spui adevarul sa luati titlul. AMIN!!! P.S. Tot aberand la adresa mea i-ai ingropat pe fecesebisti si cu Lazio, continua pe linia asta :)))

Vezi toate comentariile (14)
Comentează