INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GERMANIA

Ajuns o "umbră" la Stuttgart, Maxim e aspru criticat: "De asta nu joacă. Ar trebui să plece"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 martie 2017 20:55

Marcel Răducanu, fost jucător la Borussia Dortmund şi un bun cunoscător al fotbalului din Germania, a vorbit despre situaţia lui Alexandru Maxim (26 ani) de la Stuttgart, fiind de părere că românul nu este titular pentru că nu se pregăteşte exemplar la antrenamentele echipei. 

"Dacă nu prea joacă, înseamnă că face el ceva greşit. Eu îl cunosc pe Hannes Wolf (n.r.- antrenorul lui VFB Stuttgart), a fost antrenor la şcoala mea de fotbal, lui îi plac fotbaliştii, iar Maxim este aşa ceva.

Înseamnă că el nu se antrenează suficient de bine în timpul săptămânii, de asta nu cred că joacă prea mult. A avut cinci-şase-şapte antrenori de când e acolo şi cu toţi a avut probleme, de aceea cred că el face ceva greşit. 

Poate are noroc să plece. Ar fi bine să meargă în altă parte, să lucreze cu alţi antrenori, cu alţi coechipieri, să o ia de la început şi să îşi schimbe mentalitatea", a spus Marcel Răducanu, la TV Digi Sport.

Vinerea trecută, Alex Maxim a jucat primele minute la Stuttgart, după o pauză de aproximativ o lună, în care nu a făcut parte din lotul pregătit de Hannes Wolf.

Absenţa românului din primul "11" al lui Stuttgart a cauzat, în mod inevitabil, faptul că Maxim a pierdut şi contactul cu prima reprezentativă, acesta nefiind convocat pentru meciul cu Danemarca din 26 martie.

2 goluri
a reuşit Maxim în actuala stagiune din Zweite Bundesliga 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
frankiwild
frankiwild  •  15 Martie 2017, 09:01

Asta de 1000 de ani e la VFB si doar articole ca nu joaca vad sau a apucat 10 min si alea in pauza, chiar tre sa intre la pensie acolo ? mare diferenta intre el si un suporter abonat la stadion nu vad .

121977924980296
Marinescu Johnny  •  14 Martie 2017, 23:47

Maxim vezi de treaba ta acolo, nu-l asculta pe pascarae asta de antrenor sau ce o fi . El e suparat ca nu ai ales sa joci la steaua dupa ce ai plecat de la pandurii . E obisnuit pe vremurile cand vroiai sau nu trebuia sa joci la comunisti .

1417903341585504
Maxim Florin  •  14 Martie 2017, 22:13

Vezi toate comentariile (3)
Comentează