INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Oficialii clubului Benevento au vorbit despre transferul lui Toșca: "Aceste cluburi s-au interesat de el" + de ce a fost adus în Serie A

Articol de GSP - Publicat marti, 06 februarie 2018 17:50

Șeful departamentului de scouting de la Benevento, Luca Marri, a vorbit despre transferul lui Alin Toșca în Serie A. Italienii se felicită pentru aducerea fundașului român și anunță că pe urmele jucătorului au mai fost câteva echipe.

Din descrierea făcută de oficialul lui Benevento, cel puțin una dintre Atalanta, Lazio, AC Milan sau Napoli (reprezentante ale Italiei în Europa League) l-ar fi vrut pe internaționalul român. A mai explicat și cum a fost ales acesta pentru a fi adus la Benevento.

"Am căutat un jucător care să fie obişnuit cu sistemul cu trei fundaşi şi care să fie de picior stâng. Am mers pe multe piste, dar ne-am pierdut timpul. Pe Toşca l-am contactat în urmă cu două săptămâni şi am văzut că este disponibil.

Transferul a fost făcut în ultimele ore deoarece au fost multe detalii de pus la punct. Ce fel de jucător este? La 21 de ani era deja căpitan la Steaua, deci are multă personalitate.

În Italia a fost căutat de multe ori, pentru că se poate adapta uşor la fotbalul nostru. Nu am avut multe alternative şi profilul său a corespuns cu cererile noastre.

Din Italia a fost contactat de echipe care joacă în Europa League şi din străinătate a fost dorit de echipe care joacă în Champions League. Dar el a vrut să vină aici”, a declarat Luca Marri pentru ottopagine.it.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează