INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BLAT

EXCLUSIV VIDEO Un fotbalist trecut pe la FCSB și Rapid a recunoscut că a jucat într-o partidă trucată: „Am înțeles în timpul meciului”

Alexandru Iacob (stânga), într-un meci Rapid - FCSB
Alexandru Iacob (stânga), într-un meci Rapid - FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 30 noiembrie 2020 11:34 / Actualizat luni, 30 noiembrie 2020 13:29

Alexandru Iacob (31 de ani), actualul fotbalist al lui CS Mioveni, a dezvăluit cum a jucat într-un meci trucat în perioada petrecută de el în Cipru.

În 2015, Iacob a făcut pasul în străinătate. A plecat de la Rapid la Ethnikos Achnas, pentru care a evoluat un sezon. La clubul cipriot a avut o experiență neplăcută, considerând că un meci al echipei sale a fost „trântit” de unii dintre coechipierii săi.

Alexandru Iacob: „După acel meci am zis că nu mai vreau să joc în Cipru”

Întrebat la GSP Live dacă a jucat în vreun meci trucat de-a lungul carierei, Iacob nu s-a sfiit să recunoască:  

„Da, cred că și în România. Nu am știut, dar am auzit după. În schimb, în străinătate da, mi-am dat seama pe moment. Eu când am fost la Pafos am tras la promovare. Cu un an înainte am fost la Achnas și ne-am salvat de la retrogradare tocmai în ultimul meci, împotriva celor de la Pafos.

La Achnas, în prima ligă, mi-am dat seama în timpul unui meci. Am înțeles în timpul meciului că trebuia să se termine egal. Un coleg al meu, care avea 7 goluri marcate, 5 dintre ele din penalty, a ratat un penalty. Mi-am dat seama că ceva se întâmplă, am cerut schimbare, dar toate schimbările erau făcute deja, în minutul 50.

Cu toate astea, am avut 2-0 până în minutul 80 și au prelungit meciul în așa fel încât să ne egaleze. S-a făcut 2-2 în minutul 90+10, cam așa. Căpitanul, care era mijlocaș central, în ultimele 10 minute s-a pus fundaș central. După acel meci am zis că nu voi mai vrea să joc în Cipru”, a dezvăluit Iacob la GSP Live.

Meciul care corespunde în mare măsură descrierii lui Iacob este întâlnirea dintre Ethnikos Achnas și Nea Salamina Famagusta din prima ligă cipriotă, petrecută pe 2 martie 2016. Echipa lui Alexandru a condus cu 2-0 până în minutul 84, însă a fost egalată după ce oaspeții au marcat în minutele 84 și 90+2.

În vara acelui an, Iacob a schimbat echipa. A plecat de la Achnas la Pafos, unde a jucat tot un sezon, înainte de a se întoarce în România, la Rapid.

29 de meciuria adunat Iacob la Achnas. A marcat un gol și a primit 13 cartonașe galbene

Citește mai multe știri din GSP Live:

Moment de sinceritate rar întâlnit, în direct la GSP Live: „Tătărușanu rupea sala în două la FCSB, eu jucam cărți în vestiar!”

Când vin banii la Dinamo » Noul termen, anunțat în direct: „Am vorbit cu Pablo Cortacero, sunt milioane de euro”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1325848880862927
Dragomir Costel  •  30 Noiembrie 2020, 12:44

De ce nu spui de blaturile de la steaua de nu spui nimic la care ai participat și tu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează