INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Alibec, propus pentru un transfer în Anglia: "Poate veni să se bată cu fundașii adverși"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 martie 2017 16:28

Transferat în Championship în această iarnă, la Reading, Adi Popa este de părere că Denis Alibec are profilul potrivit pentru campionatul englez. 

"Eu cred că oricare dintre jucătorii de la Steaua ar avea loc dacă s-ar ține seama de calitățile lor și de ce se cere aici. Mulți se pot integra. Alibec are forță, ar putea să vină să se bată cu fundașii adverși, are execuție foarte bună", a spus fostul mijlocaș stelist la TV Dolce Sport.

După meciul cu ASA Târgu Mureș (1-1), Gigi Becali a dezvăluit că o echipă din Anglia a avut oameni trimiși la meci pentru a-l urmări pe Alibec.

Denis Alibec a ajuns la Steaua în această iarnă de la Astra în schimbul sumei de două milioane de euro și a marcat deja trei goluri pentru roș-albaștri în meciurile oficiale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1425838917717550
John Milne  •  08 Martie 2017, 17:45
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează