INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANGLIA

Amazing Gardoş! Cifre uimitoare pentru fundaşul lui Southampton în meciul cu Palace » A cîştigat toate duelurile aeriene

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 27 decembrie 2014 11:31

Florin Gardoş a fost în premieră titular şi integralist într-un meci de Premier League la Southampton. Fundaşul central a avut o evoluţie fantastică în meciul cîştigat de echipa sa în deplasare, cu Crystal Palace, scor 3-1. 

Gardoş nu şi-a asumat nici un risc şi a avut o evoluţie fără greşeală, singurul gol primit venind după o lovitură liberă.

Cifrele fostului stelist spun totul despre evoluţia lui din acel meci. Cele mai bune momente ale acestuia au venit între minutele 60 şi 80, iar statisticile furnizate de Squaka spun totul. 

Internaţionalul român a expediat corect 72% din pase, a cîştigat toate duelurile aeriene în care a fost implicat (5), a interceptat o minge şi a degajat 7 baloane, 4 din suprafaţa de pedeapsă. Gardoş a comis doar două faulturi.

135 de minute are Gardoş în acest sezon de Premier League

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
talpaiadului
talpaiadului  •  28 Decembrie 2014, 04:24
Postat de khal_37 pe 27 Decembrie 2014, 18:05

Pfoai cati ratati pe site-ul asta bre...extremisti antistelisti, deci automat antiromani si antisemiti. Si Tatarusanu, Chiriches, Bogdan Stancu si multi alti stelisti au confirmat si joaca la echipe mari pe bani multi. Nu acelasi lucru putem sa-l spunem despre torje, m. nicolae, si altii care pacalesc fotbalul jucand la cluburi ca dinamo sau rapid si odata ajunsi afara dispar...se evapora!

Cred ca habar n-ai ce inseamna antisemit...

ianalia
ianalia  •  27 Decembrie 2014, 22:58

Oferta locuri de munca noi! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim pe loc contract legal si dovada platii! Au fost acordate deja primele castiguri! Veti castiga 300 dolari lunar, cu o munca de 3 ore pe zi, ca operator online! Pentru detalii mai multe, trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

khal_37
khal_37  •  27 Decembrie 2014, 18:13
Postat de dinamo4eva pe 27 Decembrie 2014, 16:09

dupa ce am scris comentariul meu l-am citit si pe al tau si m-am uitat putin pe whoscored. si japonezul are rating (bazar pe cifre) mai mari . Ai vazut al meci prietene .

Gresesti, acea statistica este per total de minute jucate, Florin Gardos 137, Maya Yoshida 692.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează