INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFERURI

Anamaria Prodan a lămurit situația lui Stanciu: "Merg să vorbesc cu președintele lui Anderlecht" + Impresarul negociază cu Juventus și PSG pentru alt jucător

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 ianuarie 2018 20:18

Anamaria Prodan, impresarul lui Nicolae Stanciu, a declarat că luni dimineață va merge în Belgia și se va întâlni cu președintele lui Anderlecht pentru a finaliza transferul jucătorului român la Sparta Praga.

"Încă se negociază, e un pic mai greu. S-au blocat puțin. Eu sunt optimistă. E o problemă de procente între cluburi. Sunt niște bonusuri de Champions League. Am întâlnire luni dimineață cu președintele lui Anderlecht", a declarat Anamaria Prodan la TV Digi Sport.

În plus, Anamaria susține că negociază transferul tânărului fundaș central Radu Drăgușin, care aparține de Regal Sport București. GSP.ro a anunțat în exclusivitate în urmă cu 3 zile că juniorul U16 e în probe la Juventus Torino, iar pe fir a intrat și PSG.

"Așteptăm să vedem ce se întâmplă cu Radu Drăgușin la Juventus. Negociez între cluburi", a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Impresarul Florin Manea a intrat în direct la televiziunea citată și a făcut completări legate de transferul lui Drăgușin: "Doamna Anamaria Prodan nu are nicio legătură cu Radu Drăgușin și nici cu Juventus Torino. Poate doar cu Juventus Colentina. Eu și părinții lui am fost la Torino cu acest copil care e minor. Ce a spus doamna Anamaria e ca să-și facă faimă. Doamna Anamaria și-a făcut poză cu Pacionel, eu nu mi-am făcut poză cu Radu Drăgușin la Juventus.

Regal Sport nu are calitate să vorbească despre jucător pentru că el nu are contract cu această echipă. Doamna Anamaria Prodan nu e băgată în seamă de nimeni. În ce calitate reprezintă doamna Anamaria clubul Regal? Acest club n-are nicio calitate. Anamaria e cel mai bun impresar din România, dar când iese afară e greu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează