INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Anamaria Prodan a oferit detalii de ultimă oră despre transferul lui Stanciu: "E doar o chestiune de ore. Nu e o «țeapă»"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 ianuarie 2018 19:18

Anamaria Prodan a vorbit despre situația lui Nicolae Stanciu, fotbalist care e foarte aproape de a pleca de la Anderlecht, fiind dorit insistent de Sparta Praga. Impresarul fotbalistului a explicat de ce e fotbalistul dornic să plece de la campioana Belgiei. 

"Suntem în contact şi cu Anderlecht şi cu Sparta Praga. Belgienii nu au fost de acord cu prima ofertă. Este doar o chestie de ore. Poate mâine seară. Nu se pune problema ca Stanciu să rămână la Anderlecht.

Când dai gol în Liga Europa şi în campionat nu mai eşti în lot te umpli de frustrări. A fost decizia lui Nicuşor Stanciu să plece de la Anderlecht.

Mai există şi alte variante în afară de Sparta Praga. Chiar şi din zona arabă, dar şi de la alte echipe din Europa. Pe Stanciu şi Chipciu nu poţi să îi numeşti «ţepe» ", a declarat Anamaria Prodan la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
zorrozabal
zorrozabal  •  11 Ianuarie 2018, 11:02

Nuuu!Nu e "tzeapa"!E vrajeala!

poison
poison  •  10 Ianuarie 2018, 22:40
Postat de jack_the_stripper pe 10 Ianuarie 2018, 22:24

Ha-ha! Suferinta mare la RIN. Becali a luat doar pe Stanciu mai mult decat toti cei pusi pe taraba de Negoita si ajunsi la echipe obscure!

Becali țeparul, omul cu credibilitate 0.. De el vb?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Ianuarie 2018, 22:24

Ha-ha! Suferinta mare la RIN. Becali a luat doar pe Stanciu mai mult decat toti cei pusi pe taraba de Negoita si ajunsi la echipe obscure!

Vezi toate comentariile (31)
Comentează