INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Anamaria Prodan dezvăluie situația lui Stanciu: "E deranjant! Trebuie să vorbesc cu șefii"

Articol de GSP - Publicat marti, 31 octombrie 2017 16:04

Mijlocașul Nicolae Stanciu, cel mai scump transfer din istoria lui Anderlecht, cumpărat în vara lui 2016 cu 9,8 milioane de la FCSB, ar putea părăsi gruparea bruxelleză după numai un an și jumătate!

Anamaria Prodan, impresarul mijlocașului de 24 de ani, a vorbit despre situația românului, care nu intră în planurile antrenorului. 

"Stanciu are foarte multe oferte şi a ales Anderlecht în condiţiile în care avea alte oferte, cu salariu aproape dublu. Dar situaţia a devenit deranjantă şi pentru noi, ca manageri, pentru el, dar şi pentru club, ţinând cont că este cea mai mare investiţie din campionatul Belgiei.

Săptămâna viitoare trebuie să avem o întâlnire cu reprezentanţii clubului şi să vedem care sunt soluţiile cele mai bune pentru ambele tabere.

Salariul lui Stanciu e mare şi în condiţiile în care clubul nu are nevoie de serviciile lui poate fi vândut sau împrumutat. Fener este o echipă care şi l-a dorit foarte tare, m-a durut sufletul că nu a mers acolo. Admir pasiunea turcilor pentru fotbal, dar este alegerea jucătorului", a spus Anamaria Prodan la TV Telekom Sport. 

265 de minutea jucat Stanciu în 9 meciuri de campionat la Anderlecht în actuala stagiune

13 goluri și 12 assisturia dat Stanciu în toate competițiile într-un sezon și jumătate în  Belgia

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează