INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Andone și-a pus coechipierul la pământ ca la lupte sub ochii unui antrenor român!

Foto: Facebook/@RCDeportivo
Foto: Facebook/@RCDeportivo

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2017 12:45

Cotidianul local La Voz de Galicia a oferit detalii despre bătaia dintre Andone și Arribas, spre finalul antrenamentului de luni al lui Deportivo (detalii AICI).

Cristóbal Parralo nu poate redresa Depor deocamdată. E pe locul 17, chiar deasupra zonei retrogradării, cu trei eșecuri și un egal în ultimele 5 runde. Iar atmosfera este extrem de tensionată.

La Voz de Galicia a oferit azi amănunte despre bătaia de ieri, de la antrenament. Arribas l-a atacat cu un tackling agresiv pe Florin Andone, care s-a ridicat și a început să se certe cu fundașul central.

La un moment dat, "tricolorul" s-a enervat și l-a pus la pământ pe Arribas cu un procedeu de lupte. De-abia atunci au fost despărțiți de colegi.

Jerry Gane a văzut antrenamentul

"Antrenamentul se suspendă", a anunțat Cristóbal. Unii jucători au vrut să mai continue, dar tehnicianul a urlat. "Plecăm toți!".

Jurnalul galician a scris că Arribas a ieșit primul de pe gazon, în timp ce Andone a părăsit printre ultimii terenul. "Îl avea alături pe unul dintre tehnicienii «naționalei» României, care asistase la ședința de pregătire".

Era Jerry Gane, secundul selecționerului Contra. Vor fi pedepsiți Andone și Arribas? Cristóbal va decide. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
mannecken
mannecken  •  28 Noiembrie 2017, 14:41

Bravo moldovene,nu te lasa. Trebuie sa ai caracter sa te impui în asemenea situatii.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează