INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Andone, tot mai aproape de a pleca de la Depor » Spaniolii anunță ce echipă îl vrea cu insistență

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 mai 2017 10:18

Fiorentina, Sporting Lisabona și Watford îl vor pe Florin Andone, dar italienii au cele mai mari șanse de a-l aduce pe atacantul român.

Mundo Deportivo anunță azi că Fiorentina îl vrea cu insistență pe vârful de 24 de ani și că încearcă să ajungă să ajungă cât mai repede la un acord cu Deportivo la CorunaFiorentina ar fi dispusă să ofere 12 milioane de euro pentru a-l aduce pe atacant.

Andone este văzut ca prima opțiune pentru atacantul formației viola, care se va despărți de Nikola Kalinici. Conducerea lui Depor este dispusă negocieze italieni, dar i-au fixat românului o clauză de 30 de milioane de euro.. Alb-albaștrii au achitat 4,7 milioane de euro și vor mai ceda Cordobei 30% din vânzarea ulterioară a lui Andone.

5.000.000 €este cota lui Florin Andone, potrivit transfermarkt.de

Andone a marcat 12 goluri pentru Deportivo, în 39 de meciuri. De serviciile lui s-au interesat mai multe cluburi din Spania, Anglia, dar și Sporting Lisabona.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  29 Mai 2017, 08:57

Bravo tinere. Imi dai voie sa ma simt mandru?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează