INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Andrei Ionescu și-a găsit echipă! Va juca în Olanda și speră să fi dat marea lovitură » Ce oferte a mai avut

Articol de GSP - Publicat marti, 16 februarie 2016 22:15

Fosta mare perlă a Craiovei, Andrei Ionescu, încă nu și-a găsit locul unde să poată face performanță. A semnat cu FC Eindhoven, formație din a doua ligă din Olanda, cu care a semnat pe 3 luni.

În acest sezon FC Eindhoven se bate la promovare, iar fotbalistul ajuns la 28 de ani speră să fi dat marea lovitură.

"Îmi aștept rândul. De obicei, echipa câștigătoare nu se schimbă. Sunt venit de două săptămâni, iar echipa are patru victorii consecutive. Suntem pe locul 3, cu 47 de puncte, la două în spatele locului 2 și la 11 de primul loc, ocupat de Sparta Rotterdam.

Va fi greu să-i ajungem, dar vom miza pe play-off. Vor mai putea promova încă două echipe. Avem o echipă care poate face față.

Momentan am semnat până la vară, dar în functie de ce se va întâmpla, dacă vom promova sau nu, pot să prelungesc. Am avut mai multe discuții cu echipe și din alte țări, și din Asia, și din prima ligă din Belgia și Ungaria, dar am ales să vin aici.

Cunosc orașul, am mulți prieteni și pentru mine, care vin după o pauză puțin cam mare, trebuie să joc. Și plus motivația este mult mai mare când lupți pentru un obiectiv clar", a declarat Andrei Ionescu pentru DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  17 Februarie 2016, 07:50

Ivane uita te bine la el ...asa ajungi daca te duci la fcsb ...

widoqq
widoqq  •  17 Februarie 2016, 07:43

Pe toti 3 i a terminat FCSBeaua!

plischi
plischi  •  17 Februarie 2016, 06:07

andrei ionescu?! cine mai e si asta?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează