INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REVENIRE

Andrei Ivan a clarificat situaţia revenirii: "De ce să accept o altă ofertă?"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 14 decembrie 2017 11:17

Andrei Ivan, atacantul celor de la FC Krasnodar, a dezvăluit că nu ia în calcul o revenire în ţară şi că îşi doreşte să se impună la echipa la care s-a transferat în vara acestui an.

Jucătorul de 20 de ani a adăugat că nu se pune problema unei mutări la FCSB şi este convins să ruşii ar refuza o eventuală ofertă venită din partea clubului roş-albastru.

"Nu vreau să mă întorc în România, sunt plecat abia de 6 luni. Vreau să mă impun în Rusia. M-am acomodat, îmi place oraşul, mă simt foarte bine. Îmi mai trebuie puţin timp să prind încredere în mine. Am învăţat şi limba.

Pentru mine, în România există doar Universitatea Craiova. De ce să accept o altă ofertă? Sunt la Krasnodar, îmi e foarte bine acolo. Nu e vorba că eu aş refuza Steaua, o să o refuze cei de la Krasnodar. Momentam nu vreau în România", a spus Ivan la Pro TV.

Andrei Ivan s-a accidentat la scurt timp după transferul în Rusia şi a evoluat în doar 4 meciuri pentru FC Krasnodar, în campionat. 

3.000.000 €a plătit FC Krasnodar pentru transferul lui Andrei Ivan de la CS U Craiova

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
liviu.28
liviu.28  •  14 Decembrie 2017, 16:57

andrei ivan este o dejectie a fotbalului romanesc , in afara de figurile ieftine de Moreni altceva nu prezinta...

194362334230310
Robert Damian  •  14 Decembrie 2017, 14:23

Circarul cu tumbele,se viseaza fotbaliator!!!!!!Saracul!!!!!Si cat can-can s-a facut cu petarda asta!!!!!!!De ras,nu alta!!!!!Colegul lui Messi la Barcelona!!!!!Pai daca gradina lui Doamne-Doamne e imensa!!!!!!

dakesis
dakesis  •  14 Decembrie 2017, 13:00

Bravo lui, sa stea acolo si sa munceasca. La Craiova ar strica echipa, ar trebui schimbat sistemul. E un jucator bun, dar a fost accidentat. Cand a intrat si-a facut treaba. Meciul cu Steaua Rosie l-ati vazut? A jucat ok in atac, a scos si penalty, dar de un' sa afle miticii...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează