INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PUNE CITY FC

Răsturnare de situaţie » Ce spune antrenorul formaţiei indiene Pune City despre venirea lui Adrian Mutu

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 17 octombrie 2014 13:29

Adrian Mutu n-a ajuns nici pînă acum să joace cu fostul său coleg de la Juventus, David Trezeguet, în atacul lui Pune City, deşi contractul cu indienii a fost semnat.

Franco Colomba, tehnicianul lui Pune City, a spus că este foarte posibil ca transferul lui Mutu la formaţia indiană să nu se mai realizeze.

"Cred că venirea lui Mutu este foarte dificilă în acest moment. Nu ştiu exact, dar cred că nu va mai ajunge la echipa noastră. Nu ştim exact care e situaţia. E foarte probabil să nu mai joace pentru Pune City", a declarat Colombo, conform presei britanice.

Singurul care mai speră ca Adrian Mutu să ajungă în India este preşedintele lui Pune City, Gaurav Modwel: "Rămîne de văzut dacă se va alătura echipei. Noi încă ne ocupăm de transferuri. Oricum, este sigur că el nu va juca mîine (n.r. -contra celor de la Mumbai City)".

1.000.000 de dolari ar trebui să încaseze Mutu de la FC Pune, conform acordului valabil pe 2 ani

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:42
Postat de 4patraulea pe 17 Octombrie 2014, 15:20

nici balaurii nu-l mai vor pe mutu

numai el nu pricepe ca se umple de penibil cu destinatiile astea. isi discrediteaza complet realizarile, alea care au fost si cate au fost. e cazul sa se lase, si cu asta basta.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:41
Postat de andytheblue pe 17 Octombrie 2014, 17:19

ar fi de ras !

chiar este.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  18 Octombrie 2014, 03:41

"Cred că venirea lui Mutu este foarte dificilă în acest moment. Nu ştiu exact, dar cred că nu va mai ajunge la echipa noastră. Nu ştim exact care e situaţia. E foarte probabil să nu mai joace pentru Pune City", a declarat Colombo, conform presei britanice. Singurul care mai speră ca Adrian Mutu să ajungă în India este preşedintele lui Pune City, Gaurav Modwel: "Rămîne de văzut dacă se va alătura echipei. Noi încă ne ocupăm de transferuri. Oricum, este sigur că el nu va juca mîine (n.r. -contra celor de la Mumbai City)". 1.000.000 de dolari ar trebui să încaseze Mutu de la FC Pune, conform acordului valabil pe 2 ani __ pofta in cui..))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close