INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Antrenorul lui Anderlecht are mesaj categoric pentru Stanciu » Nu va fi titular în următoarea perioadă

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 09:28

Hein Vanhaezebrouck, noul antrenor al lui Anderlecht, l-a folosit vineri, în meciul cu KV Mechelen, 4-3, doar în ultimul sfert de oră pe Stanciu. Chipciu a jucat și mai puțin, 5 minute.

După ce l-a înlocuit pe interimarul Nicolas Frutos, noul antrenor al lui Anderlecht a fost foarte clar. Nu îl va schimba pe căpitanul Sofiane Hanni. Între Hanni și Nicolae Stanciu, îl va alege pe primul, chiar dacă nu are o relație prea bună cu suporterii. 

Hein Vanhaezebrouck a explicat de ce "tricolorul" nu va fi titular, cel puțin la început: "Stanciu trebuie să regăsească plăcerea jocului. Dar eu nu îi pot folosi pe toți în același timp. Altfel, am avea o echipă cu 17 jucători și e imposibil". 
Vineri, Stanciu a fost folosit numai în ultimul sfert de oră, când era 4-2 pentru violeți, înlocuindu-l chiar pe Hanni, care pasase decisiv la primele două goluri.

Alex Chipciu a jucat și mai puțin decât Stanciu.  A intrat în minutul 85. Vanhaezebrouck l-a preferat pe Gerkens, cel ce a deschis scorul împotriva lui Mechelen. 

"Pe termen lung, eu îl văd pe Stanciu în locul lui Hanni. Are calitate, trebuie doar să explodeze" Aad de Mos, fost antrenor Anderlecht

370 de minute are Stanciu în actuala stagiune: 12 partide, 1 gol, două assisturi

954 de minute a jucat Chipciu în acest sezon: 13 meciuri, 0 goluri, un assist

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1385900628144146
Mihai Chiriac  •  14 Octombrie 2017, 13:07

Chipciu chiar merita pe banca de rezerve!E o pacaleala de fotbalist.Nu stiu ce-au vazut aia de la Anderlecht la el .Da numai pase proaste si nu dribleaza pe nimeni

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  14 Octombrie 2017, 11:38

...un antrenor bun ...stie ca trebuie sa schimbe ceva ca echipa sa inceapa sa mearga ...fara romani deloc in echipa ar juca si mai bi8ne ...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  14 Octombrie 2017, 11:35

incet incet ajung amandoi sa stearga bancile de rezerva...din pacate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează