INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Antrenorul lui Anderlecht îi răspunde lui Stanciu, după ce românul a răbufnit în presă: "Și jucătorii trebuie să se privească în oglindă"

Foto: Facebook/RSC Anderlecht
Foto: Facebook/RSC Anderlecht

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 noiembrie 2017 20:03

Hein Vanhaezebrouck, antrenorul lui Anderlecht, i-a răspuns lui Nicolae Stanciu după ce mijlocașul român s-a plâns joi de faptul că e utilizat din ce în ce mai puțin la gruparea belgiană.

"Este logic să se întrebe unele lucruri. Însă eu sunt aici doar de o lună, iar situaţia sa era aceeaşi dinainte. Poate să pună întrebări şi să se întrebe pe sine. Uneori şi jucătorii trebuie să se privească în oglindă", a declarat Vanhaezebrouck, potrivit dhnet.be.

În acest sezon, Stanciu a jucat doar de patru ori titular la Anderlecht în trei luni. Iar de când a venit noul antrenor,  Hein Vanhaezebrouck, doar o dată a fost în echipa de start. În trei partide, a rămas pe bancă 90 de minute!

Vezi și: Nicolae Stanciu a răbufnit în presa din Belgia: "Nu mai tac: dacă nu joc, pierd naționala! Și nu vreau s-o pierd!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  04 Noiembrie 2017, 09:40

camile scrie pe el altfel................

136176010448363
Benjamin Justice  •  04 Noiembrie 2017, 09:10

Acelea-si indicatii ai primit si tu ca si precedentul.Sa nu-l folosesti pe Nicu. Undeva la varf au fost neintelegeri cand Nicu a fost adus si vor sa-si demonstreze unul altuia suprematia. Din pacate cine este impotriva lui Nicu este probabil cel care influenteaza numirea antrenorilor. Cum explicati ca pe o parte este declarat ca antrenorul are datoria sa-l faca pe Nicu de vanzare cu 25 mil si acesta nu-l introduce sa joace macar. Este clar ca la varf sunt tabere cu interese diferite. Nicu daca nu pleaca in iarna pierde enorm.Va fi victima acestor intrigi.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează