INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  VFB STUTTGART

Antrenorul lui Stuttgart, în conflict cu Maxim: "Fotbalistul știe de ce nu joacă"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 22 august 2016 14:14

Alexandru Maxim e subiect de scandal la VfB Stuttgart. Jurnaliștii de la Stuttgarter Zeitung publică un material în care lasă să se înțeleagă că antrenorul lui echipei și fotbalistul român ar fi certați.

Mijlocașul de 26 de ani a fost introdus în minutul 78 al partidei cu FC 08 Homburg Saar, din Cupa Germaniei, ceea ce a atras îngrijorarea fanilor nemți.

"De ce ar trebui să vă spun de ce nu joacă Maxim? Nu trebuie să dau explicaţii. Fotbalistul ştie de ce nu joacă... Mă întreb de ce se face atâta caz pe tema asta (n.r. Maxim n-a jucat prea mult în ultimii 3 ani)", a declarat antrenorul Jos Luhukay, conform StZ.

"Rămâne încă un secret ce încearcă antrenorul să facă pedepsindu-l pe talentatul jucător, iar asta îi face pe fanii lui VfB Stuttgart să-şi exprime frustrările pe reţelele de socializare. Pentru mulţi suporteri ai lui VfB e clar: nu va mai dura mult până ca starul din presezon să ajungă doar rezervă" Scrie Stuttgarter Zeitung

3.000.000 €e cota de piață a lui Maxim, care a ajuns la Stuttgart de la Pandurii în 2013 pentru 1,5 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
daculliber
daculliber  •  23 August 2016, 03:04

Pai, stim cu totii de ce nu joaca: e arogant, are numai bashini in cap si nu are nici valoare...Neselectionarea acestei vesnice sperante la echipa nationala, este una dintre putinele decizii corecte ale generalului in izmene...Este uluitor ca nemtii inca ii platesc salariul acestei nulitati fotbalistice...Prost sa fii, noroc sa ai...

baruch
baruch  •  22 August 2016, 17:21

ma, da' el s-a inteles cu vreun antrenor?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close