INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANTRENOR

Antrenorul român care l-a impresionat pe Cornel Dinu: "Are un fler fotbalistic incontestabil"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 05 decembrie 2017 10:27

Cornel Dinu l-a lăudat pe Marius Șumudică, după ce Kayserispor a învins în deplasare Alanyaspor (2-1) și a egalat la puncte Fenerbahce și Beșikaș.

Dinu a fost impresionat de faptul că Șumudică a reușit să se impună într-un campionat atât de agresiv precum cel al Turciei. Kayserispor este pe locul 5, la patru puncte în spatele liderului Bașakșehir.

"Șumudică este o fire temperamentală din toate punctele de vedere, şi în exprimare, şi, probabil, în reacţii. Însă, istoria noastră, de-a lungul timpurilor, este cam defavorabilă în luptele cu turcii.

Individual, turcii sunt peste ai noştri la agresivitate, dar el este un antrenor care merită apreciat pentru tot ceea ce a făcut în Turcia. Acolo este un campionat foarte greu. Are un fler fotbalistic incontestabil", a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

Citește și: 

» Kayserispor, egala lui Fenerbahce şi Beşiktaş » Gol FABULOS marcat în ultima fază a jocului

» Evenimente ȘOCANTE în Turcia! I-au spart nasul lui Șumudică! Săpunaru și antrenorul implicați într-o bătaie generală, imagini incredibile

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Decembrie 2017, 06:19
Postat de Mario Durm pe 05 Decembrie 2017, 18:50

Cum iti permiti ma Cornele... sa pui la indoiala opiniile pertinente ale specialistilor fecesebisti care considera ca al Turciei campionat... e cu mult sub cel din Liga 1...

daca le vinzi atacantii la aia de la Besiktas si cumperi toata liga 1! sunt cate unii, te doare mintea ce declaratii fac, ai dreptate! dar referitor la nenea Dinu, ma mira ca nu ii gaseste un defect fizic lui Sumudica, ca ii place si nu nea cornelus mascareala .......

mvradulescu
mvradulescu  •  05 Decembrie 2017, 19:38

Nu mi-a lăsat impresia că i-ar contesta cineva calitățile de antrenor d-lui Șumudică ! Eventualele contestări, ar putea avea alte „argumente”, care nu au legătură cu profesia practicată în prezent ... Îi doresc succes în continuare, cu atât mai sincer, cu cât antrenează în „lumea spahiilor”, fără a a face nici o apreciere peiorativă privitor la valoarea competiției de pe acele meleaguri !!!

spinoza
spinoza  •  05 Decembrie 2017, 19:29

De maestrul Ioan Sdrobiș nu zici nimc Nea Cogniele?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează